Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumi nélkül élvezés punciba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül élvezés punciba másnapra égő gennyes húgycső folyás mi ez? Ez mindenkinek így van az első szexnél?

Figyelt kérdés

Húsvét Hétfőn tartotunk egy nagy bulit unokatesóméknál egyszere ünnepeltük a húsvétot és egyszere ünnepeltük unokatesóm szülinapját is voltak sokan volt pár csaj is a buliban.

Egy szőke hajú 19 éves lánnyal feküdtem le azon a éjszakán ezt a lányt már ismertem régebb óta is mert halloween bulikor is ott volt nálunk meg egyszer a unokatestvéremékel össze futottam a piac téren és akkor is ott volt velük ,de akkor még nem beszéltünk .

Az egész úgy indult hogy direkt össze boronáltak minket egy magunkra hagytak és ez a csaj még fiatal nagyon 18-19 éves lehet kezdeményező én nem mertem volna kezdeményezni mert én szégyenllős vagyok , na mindegy a lényeget mondom.

Lefeküdtünk és nem használtam óvszert direkt nem használtam mert ki akartam próbálni gumi nélkül a szexet eddig még soha nem probáltam meg mondjam őszintén hogy még nagyon érzékeny vagyok erre túlságosan felizgatott az a tudat hogy gumi nélkül vagyok benne így nem bírtam sokáig.

A lényeg hogy még az nap éreztem ilyen égő érzést a húgycsővemben amikor pisiltem meg néha belehasított.

Másnapra meg folyt belőle ilyen gennyes váladék és még jobban fájt a pisilés mint aznap.

Gondoltam majd elmúlik lehet azért van mert a húgycsővem nincs hozzá szokva a hüvelyben található baktériumokhoz ,de még mindig tart ez a gennyezés miért van ez? ez normális? mindenkinek elő jön az első gumi nélküli szexnél ez a gennyezés húgycső égés?

2019. ápr. 29. 09:20
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

"Mert akkor ha elmondom neki akkor legközelebb nem fog le feküdni velem" => Te jól vagy?

Ezek után még lefeküdnél vele?.... Jézusom....

2019. ápr. 30. 15:08
 42/49 anonim ***** válasza:
Hát legalább a haverok közt kezdd el híresztelni, hogy senki nem dugja meg, hátha a fülébe jut.
2019. ápr. 30. 15:15
 43/49 anonim válasza:
Ha az állt benne, hogy HIV, akkor HIV fertőzőtt vagy. Gratulálok! :)
2019. máj. 1. 14:02
 44/49 anonim válasza:
Nem tudom milyen tévhitben élsz, de az sokkal gázabb, ha egy prostitól kapsz el valamit, mint hogy egy buliban lefeküdtél valakivel.
2019. máj. 1. 14:04
 45/49 anonim ***** válasza:
43-as: azt írta h a laborvizsgálat kérő lapon volt HIV. Szerintem az rutin, hogy ilyenkor azt is néznek.
2019. máj. 1. 14:14
 46/49 anonim válasza:
Igazad van, ne haragudjatok.
2019. máj. 1. 15:36
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kérdezte a Doktornő hogy ez alkalmi kapcsolat volt ilyen fizetős?

Én azt feleltem igen prostituált volt.

és tudod a partnered nevét?

Mondtam nem tudom.

Vagyis hazudtam nem mertem neki elmondani hogy egy házibuliban feküdtem le egy csajal vagyis a csajnak nem merem elmondani a dolgot hogy beteg.

B@rom...

HIV= Halál. Szépen lassan legyengíti az immunrendszered és még egy náthába is beledöglesz. Bar ilyen emberért nem is kár, aki hazudik az orvosnak egy ilyen volumenű esetben.

Szóval ha HIV fertőzött vagy megdöglesz, mert csak átmenetileg kezelehető, de nem gyógyítható.

Ha a csaj akitől kaptad, az meg egy újabb bulin tovább fertőz egy másik hülyét.

Ehhez csak gratulálni tudok!

2019. máj. 1. 17:04
 48/49 anonim ***** válasza:
0%

Szóval végigolavastam mindenkit.

Komám, szerezz egy doboz Azithromicynt (nem egyszerű), vegyél be 1000mg ot, (2x 500-as tabi, vagy 4x 250mg-os tabi) egyszerre.

Majd 3 nap múlva még egy 500-at.

Két nap múlvára semmi bajod, ennyi.

És szólj a csajnak, ez fontos, ő meg majd kap Doxiciklyn tabit, első nekifutásra.

És nem kell ijesztegetni mindenféle szélsőséges esetekkel senkit.

Ha egy kicsi tudás is lenne bennetek, akkor nem emlegetnétek ebben az esetben a HIV-et. Mert a HIV nem egyszerű d..ugással terjed. Hanem valamelyik félnek közvetlen a vére kell hogy hozzáérjen a másik nemi szervéhez, egyserűbben, egy kicsi seb, karcolás, vagy hámsérülés, ha ezek valamelyike van valakin, vagy lesz valakin szex közben, an akkor, és CSAK !!! akkor lehet elkpani. Egy normális kellemes szeretkezéskor soha nem kapható el a másiktól aki esetleg HIV fertőzött.

És ennyi.

2019. máj. 30. 05:51
 49/49 anonim válasza:
100%

A HIV nem csak vérrel terjed!

Vér, hüvelyváladék, ondó, anyatej, előnedv.

Ki mondta neked azt a hülyeséget, hogy csak vérrel terjed?

2019. máj. 30. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!