Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül élvezés punciba másnapra égő gennyes húgycső folyás mi ez? Ez mindenkinek így van az első szexnél?
Húsvét Hétfőn tartotunk egy nagy bulit unokatesóméknál egyszere ünnepeltük a húsvétot és egyszere ünnepeltük unokatesóm szülinapját is voltak sokan volt pár csaj is a buliban.
Egy szőke hajú 19 éves lánnyal feküdtem le azon a éjszakán ezt a lányt már ismertem régebb óta is mert halloween bulikor is ott volt nálunk meg egyszer a unokatestvéremékel össze futottam a piac téren és akkor is ott volt velük ,de akkor még nem beszéltünk .
Az egész úgy indult hogy direkt össze boronáltak minket egy magunkra hagytak és ez a csaj még fiatal nagyon 18-19 éves lehet kezdeményező én nem mertem volna kezdeményezni mert én szégyenllős vagyok , na mindegy a lényeget mondom.
Lefeküdtünk és nem használtam óvszert direkt nem használtam mert ki akartam próbálni gumi nélkül a szexet eddig még soha nem probáltam meg mondjam őszintén hogy még nagyon érzékeny vagyok erre túlságosan felizgatott az a tudat hogy gumi nélkül vagyok benne így nem bírtam sokáig.
A lényeg hogy még az nap éreztem ilyen égő érzést a húgycsővemben amikor pisiltem meg néha belehasított.
Másnapra meg folyt belőle ilyen gennyes váladék és még jobban fájt a pisilés mint aznap.
Gondoltam majd elmúlik lehet azért van mert a húgycsővem nincs hozzá szokva a hüvelyben található baktériumokhoz ,de még mindig tart ez a gennyezés miért van ez? ez normális? mindenkinek elő jön az első gumi nélküli szexnél ez a gennyezés húgycső égés?
Ok, ha elmész dokihoz és megéled, hogy orvosira menjél, akkor fejlesszed ki ellenük a védőoltást! A HIV elleniért is alap a Nobel-díj, de ha egy cuccban kotyvasztod össze az összes betegségre való szert garantálom neked!
Azért abba gondolj bele, hogy ha lehetne már valószínűleg valaki kitalálta volna és jó pénzért árulná... Szóval kössed fel a gatyát!
Hagyjátok a kérdezőt! "ezekről most tudtam meg hogy ilyen sok fene létezik mik mik musz meg truty truty musz meg mit tudjam én mik ezek" Eddig egy kő alatt élt, azért nem látta a felvilágosító anyagokat.
Ha beteg, akkor már elértük, hogy orvoshoz megy, ahol a kankóból kigyógyítják, a hülyeség a jövő zenéje. A másik eset, hogy troll.
Tudom én hogy nem szép dolog de hát Istenem egyszer élünk egyszer úgyis a koporsóban vagy a Urnában elhamvasztva végezi mindenki én is és ott már nem tudom élvezni az életet szép lányokal lefeküdni szexelni ,és hát itt volt ez a lehetőség nem hagyhatam ki ,gumiban meg olyan a szex mintha zokniban mosnál lábat.
Egyszer volt egy srác a suliban és ki esett a zsebéből az óvszer véletlenül az egész osztály röhögött a pasik meg úgy kezdték el csúfolni a srác hogy Zsúgor Fólia.
Na voltam orvosnál vettek vizeletet adtak injekciót meg a húgycsővemből vettek kenetet nagyon kellemetlen volt azt a vata pamacsot feldugta a Doktornő a húgycsővembe és úgy vett kenetett azt hittem majd meghalok ,a Kankó tesztem pozitíz lett vagyis ez biztos hogy kankós vagyok vettek vért is amit nekem kellett elvinnni a laborba leadni és két vagy három hét múlva jön meg az eredmény rá néztem a papíra és az áll benne Hiv vagyis azt nézik a véremben hogy hiv fertőzött vagyok-e? Vagy a szifiliszt nézik?
és mivan akkor ha szifiliszes is vagyok vagy hiv fertőzött?
Akkor mivan?
Amikor kérdezte a Doktornő hogy ez alkalmi kapcsolat volt ilyen fizetős?
Én azt feleltem igen prostituált volt.
és tudod a partnered nevét?
Mondtam nem tudom.
Vagyis hazudtam nem mertem neki elmondani hogy egy házibuliban feküdtem le egy csajal vagyis a csajnak nem merem elmondani a dolgot hogy beteg.
Mert akkor ha elmondom neki akkor legközelebb nem fog le feküdni velem ,szerintettek üzentesek neki valahogyan névtelenül vagy hogy kellenne a tudomására juttatni hogy Tripperes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!