Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül élvezés punciba másnapra égő gennyes húgycső folyás mi ez? Ez mindenkinek így van az első szexnél?
Húsvét Hétfőn tartotunk egy nagy bulit unokatesóméknál egyszere ünnepeltük a húsvétot és egyszere ünnepeltük unokatesóm szülinapját is voltak sokan volt pár csaj is a buliban.
Egy szőke hajú 19 éves lánnyal feküdtem le azon a éjszakán ezt a lányt már ismertem régebb óta is mert halloween bulikor is ott volt nálunk meg egyszer a unokatestvéremékel össze futottam a piac téren és akkor is ott volt velük ,de akkor még nem beszéltünk .
Az egész úgy indult hogy direkt össze boronáltak minket egy magunkra hagytak és ez a csaj még fiatal nagyon 18-19 éves lehet kezdeményező én nem mertem volna kezdeményezni mert én szégyenllős vagyok , na mindegy a lényeget mondom.
Lefeküdtünk és nem használtam óvszert direkt nem használtam mert ki akartam próbálni gumi nélkül a szexet eddig még soha nem probáltam meg mondjam őszintén hogy még nagyon érzékeny vagyok erre túlságosan felizgatott az a tudat hogy gumi nélkül vagyok benne így nem bírtam sokáig.
A lényeg hogy még az nap éreztem ilyen égő érzést a húgycsővemben amikor pisiltem meg néha belehasított.
Másnapra meg folyt belőle ilyen gennyes váladék és még jobban fájt a pisilés mint aznap.
Gondoltam majd elmúlik lehet azért van mert a húgycsővem nincs hozzá szokva a hüvelyben található baktériumokhoz ,de még mindig tart ez a gennyezés miért van ez? ez normális? mindenkinek elő jön az első gumi nélküli szexnél ez a gennyezés húgycső égés?
Két legyet egy csapásra! Gratulálok kétszeresen is! 1. Elvesztetted a szüzességedet. 2. Beszerezted életed első nemibetegségét. A húsvéti nyuszi ajándéka.
STD = Sexually Transmitted Desease = Szexuálisan Terjedő Betegség, úgymint: HIV (gyk. AIDS vírus), HPV, Hepatitic A és B, gonorrhea, chlamydia.
Teendőid:
1. Bőr és nemibeteggondozó, kenetvétel, vérvétel.
2. Ha van eszed, akkor beoltatod magadat Hepatitis A és B -re, valamint Gardasil-9-cel.
3. Legközelebb használj gumit, te állat!
19-éves csajnak még nem valószínű, hogy lenne szifilisze, de csak ijesztgetésképpen hozzátenném, hogy ha eddig úgy tudtad, hogy a szifilisz kezelhető, tájékoztatásul közlöm, hogy már van antibiotikumrezisztens törzse is.
"ez normális?" Nem.
"mindenkinek elő jön az első gumi nélküli szexnél ez a gennyezés húgycső égés?" Csak annál, aki fertőzött személlyel kefél.
Ja, még valami. Nem minden fertőzés okoz tüntetet a hordozójában, hanem csak azokban, akiknek tovább adja. A lelettel a kezedben érdemes lenne a csajt is figyelmeztetni. Főleg, ha chlamydia, mert az meddőséget is okozhat.
Valószínűleg tripper, azaz gonorrea vagy más néven kankó... Egyszer sajnos volt részem benne. Minél előbb bőr és nemi beteg gondozó, mert ha halogatod komolyabb bajt is okozhat.
Ott megvizsgálnak, fél órán belül megmondják az vagy valami más. Kapsz egy szurit, antibiotikumot és párszor vissza kell menni.
Készítsd elő a csaj nevét, címét ha tudod és telefonszámát, mert Magyarországon kötelező nemi betegség esetén a partner(ek) megnevezése, értesítése... Megnevezni és a címét azért, mert szoktak szólni az ő helyi nemi beteg gondozójának, hogy várja és ha nem jelenik meg, akkor megkereshetik.
Simán lehet 19 évesnek, annak idején én is hasonló korú csajtól kaptam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!