Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sperma helyett pisi szerű élvezéskor?
Kisebb koromban volt egy fiú barátom, akivel együtt fedeztük fel egymás testét. Én akkor már majdnem mindent tudtam a dolgokról, így nagyon meglepődtem, hogy mikor elévezett, akkor a sperma helyett valami átlátszó pisiszerű dolog lövet ki. Persze később ez megváltozott nála, de mindig is kíváncsi voltam, hogy ez mi volt, miért lehetett?
Másnál is volt ilyen?
Előre is köszi a normális válaszokat! 😊
20L
Orgazmuskor előfordul a húgyhólyag összehúzódása is. Ha úgy izgatjuk a hímvesszőt, hogy ellazítjuk a záróizmot a kéjérzés kapcsán pisiinger is létrejöhet.
Az orgazmus érzése hasonló a pisiingerhez, annyiban hogy az orgazmus erősebb inger. Előfordulhat olyan, hogy egyszerre keletkezik pisiinger és orgazmus.
Az előváladék, ami jó csúszós, és teljesen áttetsző általában, és segíti a behatolást, illetve a himvessző húgycsövét elősíkosítja, hogy könnyebben haladhassonz ondó, nos ez az anyag már a rendes pubertás első szakasza előtt is megvan már, s orgazmuskor így csak azt tudja kilőni, de azt már lövi. Hány éves volt a srác, amikor ezt tapasztaltad?
Anyway: a mázlista... :D
Köszönöm a válaszokat! 😊
Kb 13 évesek lehettünk ekkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!