Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül élvezés punciba másnapra égő gennyes húgycső folyás mi ez? Ez mindenkinek így van az első szexnél?
Húsvét Hétfőn tartotunk egy nagy bulit unokatesóméknál egyszere ünnepeltük a húsvétot és egyszere ünnepeltük unokatesóm szülinapját is voltak sokan volt pár csaj is a buliban.
Egy szőke hajú 19 éves lánnyal feküdtem le azon a éjszakán ezt a lányt már ismertem régebb óta is mert halloween bulikor is ott volt nálunk meg egyszer a unokatestvéremékel össze futottam a piac téren és akkor is ott volt velük ,de akkor még nem beszéltünk .
Az egész úgy indult hogy direkt össze boronáltak minket egy magunkra hagytak és ez a csaj még fiatal nagyon 18-19 éves lehet kezdeményező én nem mertem volna kezdeményezni mert én szégyenllős vagyok , na mindegy a lényeget mondom.
Lefeküdtünk és nem használtam óvszert direkt nem használtam mert ki akartam próbálni gumi nélkül a szexet eddig még soha nem probáltam meg mondjam őszintén hogy még nagyon érzékeny vagyok erre túlságosan felizgatott az a tudat hogy gumi nélkül vagyok benne így nem bírtam sokáig.
A lényeg hogy még az nap éreztem ilyen égő érzést a húgycsővemben amikor pisiltem meg néha belehasított.
Másnapra meg folyt belőle ilyen gennyes váladék és még jobban fájt a pisilés mint aznap.
Gondoltam majd elmúlik lehet azért van mert a húgycsővem nincs hozzá szokva a hüvelyben található baktériumokhoz ,de még mindig tart ez a gennyezés miért van ez? ez normális? mindenkinek elő jön az első gumi nélküli szexnél ez a gennyezés húgycső égés?
Elképesztően buta és tudatlan vagy. Az AIDS (HIV) MINDENKIT érint, bárki elkaphatja. Azért terjedt el régen ez a tévhit, mert a homik, terhességtől nem félvén (nyilván), nem használtak óvszert, így náluk futótűzként terjedt, jobban, mint a heteroszexuálisak között.
Nekem sajnos volt chlamydiám. A nő teljesen tünetmentes volt, fogalma sem volt róla. Nekem másnap egyből fehér váladék kezdett jönni a húgycsövemből. Na, némi netes olvasgatás után irány a bőr és nemibeteg gondozó. Elmondtam mi volt. Vettek vért és kenetet. A vizsgálat amúgy fizetős, asszem 7-8000 forint. Addig is írt fel erős antibiotikumot amit probiotikummal együtt kellett szednem. Továbbá a partneremnek is írt fel gyógyszert. Onnantól szex viszlát, hello gyógyszer, közösen kezdtük szedni. Neked is ez lesz, szóval vedd fel a lánnyal a kapcsolatot szépen és szólj neki, hogy húzzon Ő is dokihoz, mert valami baja van. Nem viccelek, nem szívatlak, takarodó van a dokihoz! --->
és hogyha nem kezelem magam nem múlik el magától hónapokal később?
Nem szivódik fel ez a kankó vírus évek múltán?
Nem tudja leküzdeni a szervezet immunrendszer csak úgy magától?
Meg mondjam őszintén eleve szégyellek elmenni így orvoshoz a patikában meg nem adnak csak úgy vény nélkül penicilin injekciót.
Amit a lányoknak szoktak írni, most akkor neked is mondjuk.
Ha szexelni nagyfiú voltál, akkor ahhoz is legyen tököd, hogy elmész orvoshoz, és nem várod meg, hogy lerohadjon a pöc$öd...
Akárki! Töröltetheted ezt is, mint az előző hosszászólásomat az oltásjavaslással együtt. Fenntartom.
Gyanítom troll vagy, mert ennyire hülye nem lehet senki (bár, nagy az Isten állatkertje).
"és hogyha nem kezelem magam nem múlik el magától hónapokal később?" Esetleg, csak előrehozod az időskori izületi panaszt. Ld. [link]
"Nem szivódik fel ez a kankó vírus évek múltán?"
Minden halott vírus és baktérium felszívódik, de a kankót okozó BAKTÉRIUM lappanghat sokáig. [link]
"Nem tudja leküzdeni a szervezet immunrendszer csak úgy magától?" Vagy igen vagy nem. Végső soron, úgy is lehet kankóellenálló embert kinemesíteni, hogy a kankósoktól senki nem akar gyereket, így a kankónak nem ellenálló egyedek génkészlete nem ökörlődik [sic!].
"Meg mondjam őszintén eleve szégyellek elmenni így orvoshoz" Azt ki nem ß@rja le! Menj orvoshoz (és kellmetlen lesz ott lenni, majd meggyógyulsz pár hét alatt) vagy fordulj fel! Te döntesz.
Jó elmegyek orvoshoz holnap.
De ez a betegség csak anális és vagienális módon terjed ugye orális szextől nem lehet elkapni.
Tehát ha kikezelnek akkor legközelebb ugyanúgy sz..ptathatok lányt gumi nélkül ugye? Orális szextől nem kapom el ,azért ne hogy már orális szexhez is óvszert használjak az milyen ciki már semmi értelme a gumis orális szexnek az olyan mintha gumi kesztyűben mosnál kezet.
Komolyan vannak még olyan lányok, akiknek elég annyi, hogy leszopják a pasit, és nem igénylik a viszonzást?
Az ilyen nők alázzák meg teljesen a női nemet.
Egy két dolgot orális szexszel is el lehet kapni, de inkább a csaj kaphat el ott tőled. Azt szerintem alkalmi kapcsolatban sem szokták gumi nélkül.
Bár a herpesz nem vicces dolog, de ott már kockáztatnak az emberek tapasztalataim alapján.
Mindent összevetve a legjobb, ha nem bonyolódik az ember alkalmi szexbe, és akkor nem kap el túl sok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!