Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire durva, ha idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire durva, ha idősebb kollégámnak felajánlom, hogy orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés

Van egy szexmániás idősebb pasi kollégám. Mindig a szexről dumál, meg úgy néz rám, mintha a szemeivel levetkőztetne. Ő 54 éves, én 26. Nagyon sokat segít melóhelyen, pedig nem kértem rá soha. Szerintem cserébe vár tőlem valamit. Amúgy minden nő elutasítja, mert egy kicsit csöves kinézetű és eléggé szemtelen is. Engem izgat a viselkedése. Sokszor elképzelem, hogy elkap és azt tesz velem, amit akar.

Nagyon jól jön, hogy segít nekem. Arra gondoltam egyszer felajánlom neki, ha még többet segít, akkor hálából lesz.opom meló után.

Szerintetek mit reagálna? Azt sem szeretném, ha kitudódna, mert tényleg ciki a pasi. De mindig nedves leszek, ha róla fantáziálok.

2019. ápr. 25. 22:33
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
72%
Ha mindketten ugyanarról fantáziáltok, akkor telitalálat az ötlet. De ez kiszámíthatatlan. Lehet elutasítás is, meg szerelem is a vége. Végül is ettől szép a világ. Egy érintéssel, végighúzva a kezed a vállán vagy a mellkasán tesztelheted, nyitottabb lesz-e vagy zártabb a viselkedése, mer-e igazi fogást venni a szájkarate után.
2019. ápr. 26. 17:39
 42/56 A kérdező kommentje:
40-es, te pont úgy gondolkodsz, mint én. :-)))
2019. ápr. 26. 21:26
 43/56 anonim ***** válasza:
Na, lecummantottad? :)
2019. ápr. 27. 07:49
 44/56 kamugyrosz ***** válasza:
56%

Hat nem tudom, mondhatod h régimódi gondolkodásunk van, de ez akkoris kicsit durva

Elvegre mindennek van következménye

És ha ezzel bizonyítani akarod h te menő,bevallalos és laza vagy akkor is mas nagyon durván elítél es hat ne is hibaztasd oket emiatt

Lehet h rendes vagy meg a “mának akarsz élni” de akkor is gondolkozz el, sztem sokkal fontosabb az h tiszteljenek és felnezzenek rad mint egy csinos no aki normalis és hálából nem csak az ilyen extrém dolgokat művel

Elég lesz egy csoki vagy egy suti esetleg

Na meg keress egy olyan valait aki meg is érdemel és persze viszonozza ;)

2019. ápr. 27. 17:08
 45/56 anonim ***** válasza:
56%

Ha már dugni akarsz mással vagy cumizni semmiképpen se kollégával.

Utána elég kellemetlen, mert nap, mint nap látod, főleg ha ő nem megy bele, vagy kitudódik.

2019. ápr. 27. 17:13
 46/56 A kérdező kommentje:
Dugtam már kollégával. Azóta menekül, fél tőlem.
2019. ápr. 27. 19:01
 47/56 kamugyrosz ***** válasza:
Mikorra tervezed ezt a hülyeséget? Remelem addig atgondolod
2019. ápr. 27. 20:06
 48/56 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül?
2019. ápr. 29. 13:22
 49/56 anonim ***** válasza:
56%
Már nem azért de miért lenne bárki arra irigy, mert te cumizni akarsz? De most komolyan XDD
2019. ápr. 29. 13:34
 50/56 anonim ***** válasza:
Miért nem az én kolleginám vagy. Én nem pofáznám ki sőt örülnék ha kapom és addig amíg kapom de kérni eszembe se lenne utána. Az addig izgi és ajándék amíg a nő akarja. Akkor izgató. Jó fej vagy csipem az ilyen lányokat. Izgik
2019. ápr. 29. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!