Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire durva, ha idősebb kollégámnak felajánlom, hogy orálisan kielégítem?
Van egy szexmániás idősebb pasi kollégám. Mindig a szexről dumál, meg úgy néz rám, mintha a szemeivel levetkőztetne. Ő 54 éves, én 26. Nagyon sokat segít melóhelyen, pedig nem kértem rá soha. Szerintem cserébe vár tőlem valamit. Amúgy minden nő elutasítja, mert egy kicsit csöves kinézetű és eléggé szemtelen is. Engem izgat a viselkedése. Sokszor elképzelem, hogy elkap és azt tesz velem, amit akar.
Nagyon jól jön, hogy segít nekem. Arra gondoltam egyszer felajánlom neki, ha még többet segít, akkor hálából lesz.opom meló után.
Szerintetek mit reagálna? Azt sem szeretném, ha kitudódna, mert tényleg ciki a pasi. De mindig nedves leszek, ha róla fantáziálok.
Picilyány, itten nagyon mindenki annak tart. Még az is akit szeretnél lesz..ni. Úgyhogy ezzel semmi gond, kereslet-kínálat osszefutott.
52F
Azta de gusztustalan vagy!
Menj el egy munkásszállóra!
De röhögnék ha egy túrós krinolin vitéz lenne és elkapnál valamit.
Vagy egy fonnyadt krinolint kapnál.
S ettől nedvesedsz.Te is igényes lehetsz.
A kérdező egy kis kukis aki provokál titeket.
Gyerekek ezt el tudjátok hinni hogy egy csövesre izgul és?
Ne már!
Hat ne csodálkozz ha esetleg “véletlenül” kitudódik és hirtelen mindenki segíteni akarna
Ha megcsinalod kiváncsi készek h mi lesz azután
Elvegre se én és meg pár ember soha nem tenne meg egy ilyet, max kapna egy csokit v kávét és ennyi
Kicsit érdekes ahogy meghalalod. Vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!