Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire durva, ha idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire durva, ha idősebb kollégámnak felajánlom, hogy orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés

Van egy szexmániás idősebb pasi kollégám. Mindig a szexről dumál, meg úgy néz rám, mintha a szemeivel levetkőztetne. Ő 54 éves, én 26. Nagyon sokat segít melóhelyen, pedig nem kértem rá soha. Szerintem cserébe vár tőlem valamit. Amúgy minden nő elutasítja, mert egy kicsit csöves kinézetű és eléggé szemtelen is. Engem izgat a viselkedése. Sokszor elképzelem, hogy elkap és azt tesz velem, amit akar.

Nagyon jól jön, hogy segít nekem. Arra gondoltam egyszer felajánlom neki, ha még többet segít, akkor hálából lesz.opom meló után.

Szerintetek mit reagálna? Azt sem szeretném, ha kitudódna, mert tényleg ciki a pasi. De mindig nedves leszek, ha róla fantáziálok.

2019. ápr. 25. 22:33
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk a csaj a kisboltba ahová meló előtt megyek be, mindig félreteszi nekem a frissen sütött fornettit, hogy ne hordják el mire odaérek, mégsem merném neki felajánlani, hogy amiért ilyen rendes velem, cserébe leszophat :D
2019. ápr. 26. 00:03
 32/56 A kérdező kommentje:
Nekem se meri felajánlani a pasi. Én teszek ajánlatot neki. Egész más, ha a nő tesz ajánlatot.
2019. ápr. 26. 00:32
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
nem durva, de biztosan meglepődne. 29/F
2019. ápr. 26. 00:33
 34/56 A kérdező kommentje:
Szerintem jól esne neki.
2019. ápr. 26. 00:36
 35/56 anonim ***** válasza:
78%

Akkor vigyázz hogy tényleg ki ne tudódjon mert híre megy hogy jótékonyságból sz.psz.

Mert akkor mindenki oda fog járni hozzád akinek jólesne.

A pasi se fogja eggyel beérni. Ahányszor lesz..od.

Annál jobban rá fog szokni az ingyen sz..ásra.

Aztán reggeltől estig csinálhatod.

Aztán ha nem teszed majd jól megerőszakolja a kis ingyen ribizlijét,s még azt sem mondhatod hogy nem voltál benne.

Vagy odaköltözhetsz hozzá.Ha már egyedülálló,utána meg gang bang ba tesz a haverjaival. De szép.

2019. ápr. 26. 01:23
 36/56 anonim ***** válasza:
57%
26 évesen már mennyasszonynak, eljegyzettnek kellene lenned, de minimun egy komoly udvarlót tudnod magad mellett, és nem azon gondolkodni milyen ajánlatot teszel egy vén yasznak.
2019. ápr. 26. 04:18
 37/56 A kérdező kommentje:
35-ös, látom meglódult a fantázia rendesen.
2019. ápr. 26. 06:53
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem csoda hogy felizgat. Azért olyan kedves veled, mert tudja hogy vevő vagy a dologra. Mással ezt nem játssza el, pont azért mert sz.r természete van. Az meg hogy úgy néz ki mint egy csöves, lehet az életmódjával függ össze. Neked valószínűleg az ilyen pasik a zsánereid, és ezért indít be annyira.

Azt azért nem árt tudnod, hogy ki tudja ki vagy mi volt a farka másik végén. Szóval azért nem árt ha tisztában vagy azzal, hogy min. egy ajakherpeszt elkaphatsz tőle. Nem ítéllek el de nem is vagyok melletted.

Az meg a másik dolog, hogy a haveroknak, közeli ismerősöknek el fogja előbb utóbb mondani.

Egyébként nem irigységből mondom, hidd el: Egy kis ribinek gondol fejben, mert tudja hogy vevő lennél erre-arra. Azért segít neked ha kell, ha nem.

2019. ápr. 26. 07:48
 39/56 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van, ha a melóhelyen én is a szexről dumálnék a kollégákkal én is le tudom szűrni ki az akinek ez bejön, ki hogy reagál rá, már a szeméből ahogy felcsillan és ahhoz lehet is közelíteni.
2019. ápr. 26. 08:35
 40/56 anonim ***** válasza:
44%

Tedd meg!!

Mindkettőtöknek jó lenne, vágytok rá! Ha pedig elmondaná bárkinek is, ki hinne neki? Ha rákérdeznek Tőled, simán kimagyarázod: Persze, minden nap kúrunk, háromszor.. Most komolyan, kinézed belőlem?

Szerintem egy ilyen válasszal simán véget vetsz a pletykáknak!

Én szorítok nektek, sok sikert! ;)

2019. ápr. 26. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!