Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva ha egy 20 évvel idősebb férfivel jönnék össze?
Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 17:13
1/17 anonim válasza:
Durva. Megroppanna a világegyetem, bolygók omlanának össze, az első szexuális aktusotok helyén pedig féregjárat nyílna.
2/17 anonim válasza:
Hát nem, ez a 21. század ahol már felfedezték az apa komplexust... :DDDD
3/17 okoska31 válasza:
hány éves vagy attól függ. meg persze, hogy független-e vagy nem.
14 évesen durva.
20-30 között határeset, még elmegy.
30 felett meg már lassan természetes:)
4/17 anonim válasza:
attól függ te hány éves vagy. ekkora korkülönbség már valóban számot tevő, de ha mindketten komolyan gondoljátok, őszinte, erős érzelmekre alapozott a kapcsolat, és hajlandóak vagytok kompromisszumokat kötni, akkor hajrá. :)
5/17 okoska31 válasza:
a független-e vagy nem - et nem rád, hanem a férfira értettem....
6/17 Johnny B. Goode válasza:
Ha meg 16 éves vagy, a pasi meg politikus, akkor még hülye is vagy, mert már volt ilyen kérdés(ed)
7/17 A kérdező kommentje:
Pár információ kimaradt:-20 éves vagyok
- apámmal tökéletes a kapcsolatom
tehát nincsen apa komplexusom! :D
2012. máj. 23. 17:19
9/17 A kérdező kommentje:
Férfi nem politikus,de független,és van egy fia,aki évfolyam társam volt!
2012. máj. 23. 17:22
10/17 Johnny B. Goode válasza:
Akkor csak natúr szereted a nagyon, már-már túlérett férfiakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!