Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva ha egy 20 évvel idősebb férfivel jönnék össze?
Végre egy normális válasz köszönöm!
Ne gondoljátok,hogy egy eszetlen csitri lennék és természetesen,nem ezek a válaszok lesznek a döntök! Csak kíváncsi vagyok a "társadalom" mennyire ítéli el az ilyen kapcsolatokat!
"Végre egy normális válasz köszönöm!"
Jah, szóval akkor csak azt tekinted normális válasznak, aki helyesli ezt? -.-" Hát gratulálok. De te is tudod, h nem normális dolog, maximum nem vesznek róla tudomást a társadalom, de senki sem fogja ezt neked helyeselni
#11. vagyok. nem kell egy kapcsolatot helyeselni, semmi köze hozzá senkinek, csak nekik kettőjüknek, max még a férfi gyerekének, bár annak is kisebb mértékben.
a kérdezőnek pedig. szarj mindenki véleményére, addig amíg boldog vagy és nem ártasz ezzel senkinek. ha pedig rosszul sülne el, majd tanulsz a saját hibádból.
Csak bátorítást vártál ezek szerint. Már rég eldöntötted, hogy te neked kell a fickó, csak azt várod, hogy mindenki egyöntetűen jó kiskutyaként bólogasson rá.
Én lesz@rom te mit csinálsz, de ne sírjál utána, ha megbántad vagy csak arra kellettél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!