Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire durva, ha idősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire durva, ha idősebb kollégámnak felajánlom, hogy orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés

Van egy szexmániás idősebb pasi kollégám. Mindig a szexről dumál, meg úgy néz rám, mintha a szemeivel levetkőztetne. Ő 54 éves, én 26. Nagyon sokat segít melóhelyen, pedig nem kértem rá soha. Szerintem cserébe vár tőlem valamit. Amúgy minden nő elutasítja, mert egy kicsit csöves kinézetű és eléggé szemtelen is. Engem izgat a viselkedése. Sokszor elképzelem, hogy elkap és azt tesz velem, amit akar.

Nagyon jól jön, hogy segít nekem. Arra gondoltam egyszer felajánlom neki, ha még többet segít, akkor hálából lesz.opom meló után.

Szerintetek mit reagálna? Azt sem szeretném, ha kitudódna, mert tényleg ciki a pasi. De mindig nedves leszek, ha róla fantáziálok.

2019. ápr. 25. 22:33
1 2 3 4 5 6
 21/56 kamugyrosz ***** válasza:
60%

Vissza fog élni a helyzettel vagy nem

Attól fugg h rendes e az illető

Amúgy inkább keress egy normalis pasit aki végül elvesz és ot izelheted kedvedre. Elvegre nem egy idegen

2019. ápr. 25. 23:35
 22/56 kamugyrosz ***** válasza:
Hopp a * lemaradt
2019. ápr. 25. 23:36
 23/56 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ennyire begyepesedett régimódi erkölcscsősz a válaszolók többsége. Szerintem ez nem olyan nagy dolog.
2019. ápr. 25. 23:38
 24/56 anonim ***** válasza:
49%

Csóró csöves egy kis s..pó automatával dolgozik.

Ki fog tudódni amert a vén csövesnek a f..kát már 30 éve nem érintette nő.

Aki sokat beszél a szexről az csak ábrándozik.

2019. ápr. 25. 23:39
 25/56 A kérdező kommentje:
Nem csöves. Csak kicsit úgy néz ki. Nem mindegy.
2019. ápr. 25. 23:41
 26/56 anonim ***** válasza:
54%

Az nem nagy dolog hogy hogy konkrétan a nagyapád korú csövest sz..od 26 évesen?

Ha még egy igényes ennyi idős embert kényeztetnél.

De hogy erre nedvesedsz? Menj már?

Igénytelen csöves ribizli vagy és ennyi.Vagy csak egy kis provokatőr hang ember.

2019. ápr. 25. 23:44
 27/56 anonim ***** válasza:
41%

15# pontosan, ahogy írod.

Kérdező, a munkatárs is annak gondol (tehát ő is begyöpösödött, stb.), és te be is fogod bizonyítani neki.

A turorudijához fene a gusztusodat. Bocs de nekem nem kellenel még arra sem.

2019. ápr. 25. 23:45
 28/56 anonim ***** válasza:
6%

Csöves,és igénytelen vagy.

Azért fanyalodsz erre az emberre mert te is olyan kis csöves vagy és egy valamirevaló pasi se néz rád,s meg se piszkálna bottal se!

2019. ápr. 25. 23:48
 29/56 A kérdező kommentje:
Nem is ismertek, de már messzemenő következtetéseket vontok le a személyiségemről. Sok okos ember összegyűlik itt.
2019. ápr. 26. 00:00
 30/56 A kérdező kommentje:
Meg irigykedtek csak.
2019. ápr. 26. 00:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!