Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy szűz fiú már rég szexelni szeretne, és megkérne arra, hogy feküdj le vele megtennéd?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy ismered, de nem jártok és tudod, hogy nagy álmát váltanád valóra. 18/f2019. ápr. 22. 18:03
11/18 anonim válasza:
Nem😂
Ennyiből az összes nem szűz is kérhetne ilyet.. kit érdekel hogy ez az álma?😅 szánalom
12/18 anonim válasza:
Hát hogy ha egy nagyon jó fiú barátom,esetleg olyan aki bejön, és megbízok benne igen. Más esetben nem.
17/L
13/18 Ragnor válasza:
#10-es: Nekem nem csak "mellesleg" vannak barátaim, de velük nem szoktam dugni.
14/18 anonim válasza:
Utolsónak:
Úgy értem párom van, szerelmem, kedvesem, nem csak szimpla barát
15/18 anonim válasza:
Nem.
Nálam a szex az csak olyannal történhet meg, akit szeretek.
18/L
16/18 anonim válasza:
Miért kéne megsajnálni? Ez nem így működik, nézd meg az állatvilágot! A nagyobb kutya b...ik. Sajnálatból még soha nem lett szex.
17/18 anonim válasza:
Ennyire csak nem lehet senki szánalmas.
18/18 anonim válasza:
Te szánalmas fatökű!
Ne kérjen meg egy lány, hogy aládfeküdhetne-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!