Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szűz lányok mi alapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szűz lányok mi alapján döntik ezt el?

Figyelt kérdés

Hogy kivel szexeljenek először.

Valami miatt izgatna a dolog, hogy bevezessek egy ilyen lányt (mindegy hány éves) a szexualitás rejtelmeibe. Olyan cuki lehet akkor... hogy hogyan reagál az új dolgokra, új érzésekre. Amikor én elvesztettem annó, csak egy év múlva mertem elmondani a csajnak. Állítólag nem vette észre, nem akarta elhinni hogy ő volt az első. Az igaz, hogy mindent beleadtam, hogy nehogy lebukjak :D

De ha most az akkori önmagam visszanézhetném... jó lenne :)

2019. ápr. 22. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Legtöbben kapcsolatban vesztik el, ahhol nyílván éreznek is valamit a másik iránt.
2019. ápr. 22. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy nem hiszem hogy odaadná bárki is a szüzességét. Nem értékelem túl, de szerintem alap, hogy szerelem mellett van első szex, és ha van egy erős kapcsolat.
2019. ápr. 22. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az alapján döntöttem el hogy ki az a személy akivel biztosan évekkel később is együtt leszek, illetve testileg-lelkileg is meg van az összhang. De csak több mint fél év együtt járás után adtam oda magam, mivel addigra tudtam biztosan hogy hosszútávú lesz a dolog. Ha kicsit is éreztem volna hogy esélyes hogy az elkövetkezendő évben elhagy akkor nem tettem volna.
2019. ápr. 22. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Ha van szivuk, akkor csak szerelembol csinaljak.
2019. ápr. 22. 20:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom ünneprontó lenni de ennek mi köze a szerelemhez?
2019. ápr. 22. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Ugye ezt most nem komolyan kérdezed hogy az első szexnek mi köze a szerelemhez? Normál esetben a szűzesség elvesztése szerelemben történik, legalábbis a nőknek nagyon fontos az érzelmi része. Ha nem szerelemből vesztik el akkor az esetek 90%-ában később megbánják és lelkileg kihathat az egész életükre.
2019. ápr. 22. 20:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Neked ez a 90% hogy jött ki? Reprezentatív felmérést végeztél azzal a 3 lánnyal akivel erről beszéltél? Na ne viccelj már...

Szerintem is érzelgősek a lányok de 96,54%-ban nem fogja érdekelni őket hogy volt-e szerelem amikor elvesztették, mert rájöttek, hogy sokkal többet nyertek mint azt előtte gondolták.

2019. ápr. 22. 21:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Mégis muy nyer azzal, hogy egy olyannal veszti el akit nem is ismer?

Néha gondolkozzál már.

Egyébként én egy szűz lány vagyok, eszembe sem jutna egy jött menttel szexelni csak azért hogy ne legyek szűz...

2019. ápr. 22. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Soha a büdös életben nem adtam volna oda magam szerelem nélkül. Mit nyernék vele őszintén? Semmit. Még ha 30 évesen is szűz lettem volna akkor is vártam volna arra akire beleszeretek, minthogy valakivel összefeküdjek mert egy nőnek az első szex igenis nagy dolog és kell hozzá az érzelmi rész.
2019. ápr. 22. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyébként én csak 1 olyan lányt ismerek aki nem a szerelmével veszítette el hanem egyéjszakás kaland volt. Odafigyelt rá a pasas, élvezte is a szexet vele, de később mégis megbánta és most meg sír hogy nem a barátjával vesztette el akibe szerelmes is.
2019. ápr. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!