Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jelent-e bármilyen előnyt vagy hátrányt, ha egy férfi sohasem volt még szűz lánnyal?
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondoltam, hogy tök jó, mert csupa olyan csajjal voltam, aki tudta mi kell egy pasinak a szexben ezért élveztem mindet.
Vagy: Gáz, hogy egy csajnak se vettem el a szüzességét, mert elsőnek lenni az királyság.
Pasi vagyok, szerintem egy nőnek ilyen kérdés nemigen jutna eszébe. 😎
2019. ápr. 21. 08:05
1/6 anonim válasza:
"királyság"
Egy tapló paraszt lehetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Azok csak példák voltak, nem azt jelenti hogy valóban azt gondolom.
2019. ápr. 21. 08:20
4/6 anonim válasza:
A legtöbb nem szűz lány sem csinál túl sokat az ágyban, szóval kb, mintha egy benan szexelo lánnyal csinalnad, csak utána kukazhatod a lepedőt :D
5/6 anonim válasza:
Ez semmit sem jelent. Attól nem leszel se több, se kevesebb ha voltál e már szűz csajjal vagy sem.
22L
6/6 anonim válasza:
Semmit sem jelent, de talán 40-50 évesen majd megveregetheted saját válladat, ha egyetlen lányt se "avattál fel". Én csak nagyon keveset vezettem be az érzékek birodalmába, de most visszatekintve úgy érzem, hiba volt az is. Tapasztalatlan voltam még én is (legalábbis a mai - 60 éves - állapotomhoz képest), és más, egy idősebb fazon talán szebb élménnyel indíthatta volna útjára ezeket a lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!