Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés férfi veszi el sok lány szüzességét, a férfiak akár fele nem is lát soha szűz puncit?
Nekem egy szűz lány volt 24 évesen -én már nem voltam szűz-, amire mondhatnánk hogy az átlagos, vagy a normális (mármint hogy mindenkinek "jut" 1 ilyen alkalom, azért mert a nemek aránya kb egyforma a népességben, egy férfire majdnem egy nő jut), de mégsem, mert ahogy az évek alatt beszélgettem más férfiakkal és erre terelődött a dolog, inkább azt látom, hogy van mondjuk egy viszonylag kevés férfi (úgy a férfiak 10-30%-a), akik elvették 2-3-4 lánynak is a szüzességét, míg a férfiak kb fele soha egyetlen lányét sem és valószínűleg már nem is fogja korából adódóan.
Miért van ez, hogy a szűz lányok elég nagy része ugyanazzal a viszonylag kevés férfival csinálja először?
Sok pasi beijed
Anno engem nagyon sok pasi lepattintott meg eltűntek miután megmondtam ,hogy még nem voltam úgy fiúval...
Volt olyan is aki akart volna szexelni de szűz voltam és zavarta meg bszogatott, hogy igazán elveszthetném már a szüzességem. Na Őt én koccoltattam...
N
Kösz az eddigi válaszokat! Jöhetnek még
1. Tizenévesen és kora huszonévesen a fiúk többsége nem hiszem, hogy válogat, hogy ez a lány szűz, az nem, örül ha talál egy helyes lányt.
2. Na igen, ebben lehet valami.
3. Ezeket nehéz elképzelni, de köszi a női véleményt is
5-6:
Miről beszélsz? Az emberek 90%-a tizenévesen vagy kora huszonévesen, max 23-ig veszíti el a szüzességét. Középiskolában még az elején 14-16 körül van hogy nagyobb az esély, hogy szűz lányba botlasz, mint hogy nem szűzbe, de a 18-20 évesek között is egész sok van, persze így nem tudnám megmondani, hogy 5% vagy 20%, de sok. Pl. az egyetemre jövő lányok közül is sok van, aki még szűz, akit otthon nagyon fogtak, visszafogott környezetből jön, kevés barátja van, nem jár bulizni, stb.
"ugyanazzal a viszonylag kevés férfival csinálja először"
Hogy mi a fsz van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!