Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy pukiznotok kellett szex közben?
Figyelt kérdés
Most nem a puncipukira gondolok, hanem a ‘rendesre’
Velem már volt és nagyon koncentráltam, hogy ne jöjjön ki (nem is jött), de így meg nem élveztem a szexet 😕
A puncipuki az teljesen oké nálunk, mármint először az is kicsit fura volt, de mivel nálunk azert fordul elő, mert bekerül egy kis levegő, semmi gaz
De a ‘rendes’ pukit nem merem kiengedni 😕
Ha veletek is volt ilyen, ti mit csináltatok?
2019. márc. 8. 18:16
1/11 anonim válasza:
Igen, kijött, én elvörösödtem, a pasim meg jót mosolygott. Mindez miközben nyalt. De csak kb. 5 mp-re álltmeg és folytatta tovább :)
2/11 anonim válasza:
Igen.
Szóltam hogy finganom kell hagyja a abba
Megállt mondta hogy na nyomjad.
Mondtam oké.
PUKK .AZTÁN Folytattuk tovább.
Nő para és még Büdös se volt
Jót neveztünk ennyim
N
3/11 anonim válasza:
Az utolsó részeg lehet, vagy a fing gőzben megvakult.
4/11 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a nők is így elfingorásznak szex közben.
5/11 anonim válasza:
Elszoktunk :) meg van a punci puki. Az is kellemetlen, de legalább nem büdi :)
6/11 anonim válasza:
Volt, persze. Ebből nem csináltunk gondot. Természetes folyamat.
7/11 anonim válasza:
Sajnos nekem ki is jött. Én nagyobb ügyet csináltam belőle, sőt napokig cikinek éreztem, aztán megbeszéltük.
8/11 anonim válasza:
Én nagyon durván visszatartom ilyenkor. Nem lennek képes előtte pukizni. Főleg nem szex közben. Az nagyon undorító lene
10/11 anonim válasza:
én simán ki szoktam engedni 😅 nálunk nincs ebből probléma 😊
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!