Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy pukiznotok kellett szex közben?
Figyelt kérdés
Most nem a puncipukira gondolok, hanem a ‘rendesre’
Velem már volt és nagyon koncentráltam, hogy ne jöjjön ki (nem is jött), de így meg nem élveztem a szexet 😕
A puncipuki az teljesen oké nálunk, mármint először az is kicsit fura volt, de mivel nálunk azert fordul elő, mert bekerül egy kis levegő, semmi gaz
De a ‘rendes’ pukit nem merem kiengedni 😕
Ha veletek is volt ilyen, ti mit csináltatok?
2019. márc. 8. 18:16
11/11 anonim válasza:
Ez nem tabu nálunk, mivel a párom is tudja hogy én is ember vagyok, természetes hogy kell kakilnom, vagy épp finganom. Persze nem finganám le nyalás közben, de szólok, ha ilyen van, és addig abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!