Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kevés férfi veszi el sok lány szüzességét, a férfiak akár fele nem is lát soha szűz puncit?
Nekem egy szűz lány volt 24 évesen -én már nem voltam szűz-, amire mondhatnánk hogy az átlagos, vagy a normális (mármint hogy mindenkinek "jut" 1 ilyen alkalom, azért mert a nemek aránya kb egyforma a népességben, egy férfire majdnem egy nő jut), de mégsem, mert ahogy az évek alatt beszélgettem más férfiakkal és erre terelődött a dolog, inkább azt látom, hogy van mondjuk egy viszonylag kevés férfi (úgy a férfiak 10-30%-a), akik elvették 2-3-4 lánynak is a szüzességét, míg a férfiak kb fele soha egyetlen lányét sem és valószínűleg már nem is fogja korából adódóan.
Miért van ez, hogy a szűz lányok elég nagy része ugyanazzal a viszonylag kevés férfival csinálja először?
8-9. Ja már értem. Igen, ez igaz. Bár azért a fiatalok között is szokott lenni 3-5 év korkülönbség sokszor a fiú javára, pl egy 20-22 éves srácnak még simán lehet 17-18 éves barátnője, de értelek amúgy
10. Mit nem értesz? Mondjuk a férfiak 20%-a veszi el a lányok 60%-ának szüzességét. Vannak férfiak, akik 2-3-4 lánynak is elveszik életükben, míg mondjuk a férfiak fele egy lánynak sem. Közben meg azért a népességben kb 1-1 a férfi-nő arány.
11. Mondjuk ez igaz lehet.
12. Tudom, hogy nem eszerint keresel se te, se más sok szűz lánnyal levő férfiak. Közben rájöttem abból kiindulva, amit a 11-es vagy a 2-es írtak, hogy nyilván aki férfiak nagyon sok nővel szexelnek életükben, azok nagyobb eséllyel futnak bele szüzekbe is.
Ki lesz esélyesen több szűz lánnyal? Aki életében 5 nővel szexel, vagy aki életében 100-zal? Esélyesen az utóbbi.
Pont az előbb írtam ki egy kérdést, hogy előny vagy hátrány, ha egy pasi sosem jön össze szűz lánnyal. 😎
Asszem előttem mindent leirtatok már és sok igazság is van benne. Nyilván a fiatal lányok között több a szűz, de nem biztos hogy annyira bevállalósak. Fene se igazodik ki a csajokon, mindegyik más.
Nyilván a jó pasikra több csaj jut, az arányokról fogalmam sincs. De izgalmas lehet egy tapasztalatlan lányt bevezetni a szexbe.
"Én se mondtam el annak idején hogy az vagyok,mert ha megmondtam volna tuti lepattint. Igaz így játszhatta az eszét, de végre elmúlt ez a kis kellemetlenségem."
Jár a taps! Nagyon fájt az a kis kellemetlenség, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!