Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire fura és gàz hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire fura és gàz hogy engem izgat hogy egy helyes lànyal vàsàrolok és én viszek utànna mindent mint egy megpakolt szamàr?

Figyelt kérdés
Szóval amiket összevàsàrol azokat mind én viszem utànna mint egy megpakolt szamàr. Ö meg csak meg elöttem üres kézzel mint egy kiràlynö. Miért képzelek el ilyeneket?? Nincs baràtnöm, kanossàg miatt lehet ez?? Mondjuk mindig is izgatott hogy lànyok uralkodnak rajtam meg kihasznàlnak. Csak annyi ne az én pénzemet költse mert csoró vagyok. De csicska az lennék.
2019. ápr. 22. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
ez az oldal egyre jobb 😂
2019. ápr. 22. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Ott elb..sztad hogy a nőkre nem mondjuk h helyes
2019. ápr. 22. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez akkor lenne szivem tuti Ha Te is fizetnéd

Úgy az igazi

Ha mar királynő vagyok ne én szorjam a pénzem

Te meg mint hűséges csicska fizeted és hozod utánna a cuccost

2019. ápr. 22. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Aztán csodálkozol hogy csak kihasználnak :D
2019. ápr. 22. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ez rohadt jo. Szerintem ha felajánlod egy lány ismerősödnek biztos elfogadja. Főleg ha fizeted is, úgy az igazi.

De ha nem akarsz fizetni akkor sem egy rossz ajánlat.

(Megpakolt szamár XD)

2019. ápr. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!