Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok nagyon helyes pasinak nagyon ronda a barátnője?
Azt hogy van egy tök helyes szép fogú izmosvállú kockahasú 50es karrú sportoló pasi magás kékszemű
Es van egy alacsony szemüveges szeplős fogszabályzós csaja akire rá nézel és nem áll fel a farkad
"alacsony szemüveges szeplős fogszabályzós"
Ezek közül melyik zárja ki, hogy szép legyen a lány?
A pasik nagy része kifejezetten cukinak tartja az alacsony, törékeny lányokat, a szeplő különleges, a szemüveg divat, a fogszabályzó meg elmúlik, és azt jelenti, hogy valaki hajlandó időt és pénzt áldozni a szép fogsorra.
A kérdés mögött az van, hogy miért nem veled vannak a menő csávók?
Mert arra tudok válaszolni: olyan undorító személyiséged van, amit le sem köpnék. Még én se, nem hogy egy menő pasi.
Én pasi vagyok :D
Csak nem értem a tőlem helyesebb pasiknak akik sokkal helyesebbek hogy lehetnek sokkal rondább barátnőjük mint nekem
Persze az én barátnőm sem szépségkirálynő tény hogy nekem a legszebb de elbujhatnának azok a ronda csajok mellette
Pl ma konditeremben havernak ott volt a csaja és mindenki mondta neki hogy ki ez a bányarém mert olyan ronda volt hogy ég és föld nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!