Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy sok nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok nagyon helyes pasinak nagyon ronda a barátnője?

Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 23:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mit értesz ronda alatt?
2019. márc. 25. 23:44
 2/22 A kérdező kommentje:

Azt hogy van egy tök helyes szép fogú izmosvállú kockahasú 50es karrú sportoló pasi magás kékszemű

Es van egy alacsony szemüveges szeplős fogszabályzós csaja akire rá nézel és nem áll fel a farkad

2019. márc. 25. 23:46
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Talán mert a helyes pasik meguntak a hisztis, csucsiritos, felvagós Plaza pi**akat, és inkabb egy kevésbé szép csajjal vannak aki normális is.
2019. márc. 25. 23:46
 4/22 A kérdező kommentje:
De hiába normális ha igénytelen zsíroshajú elálló fogú semmi alakú csaj
2019. márc. 25. 23:47
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
Tobb jut nekem
2019. márc. 25. 23:49
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

"alacsony szemüveges szeplős fogszabályzós"

Ezek közül melyik zárja ki, hogy szép legyen a lány?

A pasik nagy része kifejezetten cukinak tartja az alacsony, törékeny lányokat, a szeplő különleges, a szemüveg divat, a fogszabályzó meg elmúlik, és azt jelenti, hogy valaki hajlandó időt és pénzt áldozni a szép fogsorra.

2019. márc. 25. 23:50
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

A kérdés mögött az van, hogy miért nem veled vannak a menő csávók?

Mert arra tudok válaszolni: olyan undorító személyiséged van, amit le sem köpnék. Még én se, nem hogy egy menő pasi.

2019. márc. 25. 23:52
 8/22 A kérdező kommentje:

Én pasi vagyok :D

Csak nem értem a tőlem helyesebb pasiknak akik sokkal helyesebbek hogy lehetnek sokkal rondább barátnőjük mint nekem

Persze az én barátnőm sem szépségkirálynő tény hogy nekem a legszebb de elbujhatnának azok a ronda csajok mellette

Pl ma konditeremben havernak ott volt a csaja és mindenki mondta neki hogy ki ez a bányarém mert olyan ronda volt hogy ég és föld nem is értem.

2019. márc. 25. 23:55
 9/22 anonim ***** válasza:
84%
Valaki egy fagyit?
2019. márc. 25. 23:55
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha lesz némi élettapasztalatod rájössz, hogy miért mondják azt, hogy a külső nem számít. Mikor majd rájössz arra, hogy miért fontos, hogy meletted legyen egy nő. Hidd el megfog változni az értékrended.
2019. márc. 25. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!