Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy sok nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy sok nagyon helyes pasinak nagyon ronda a barátnője?

Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem, hogy ez téged miért zavar. Több jócsaj marad neked, nem?
2019. márc. 26. 00:00
 12/22 A kérdező kommentje:

Azért mert nem értem haveromat

Kineveti mindenki

Kitettek fb ra is hogy kapcsolatban de a csajnak még 1képe sincs fent fantomkép van kint és ott mondja neki mindenki hogy ki ez? Meg ez csak vicc?

Egy nagyon helyes ferfirol beszelunk akinek az elete a haja es a konditerem nap mint nap csocsosebbnel csocsosebb csajok veszik korbe mert szemelyi edzo es megis egy ilyen lannyal van

Nem ertem mi miatt

Ennyire szerelmes?

Persze nem akarom bántani ezert én de pont hogy ezért fogja őt mindenki bántani főleg a csaját

2019. márc. 26. 00:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Mert neki többet jelent az hogy megbecsuljek és szeressek mint a csicsosebb ri*ancok.

Ha ennyire jó pasi biztos követte a részét ezekből a csajokból és most már több kell neki.

2019. márc. 26. 00:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit érdekel ez téged h a helyes oasiknak milyen csajuk van? Mindenkinek más az ízlése. Vagy féltékeny vagy h nekik van csajuk? :)

Nem vagy te fiú, különben nem érdekelne téged az h kinek milyen csaja van.

Ez csak minket nőket érdekel.

15/22 anonim ***** válasza:
Kivette*
 16/22 anonim ***** válasza:
A külső megfog a belső megtart elég unalmas egy bomba nő aki csak a sminkeléshez és öltözködéshez ért elvárná hogy te főzz és takaríts mindig azzal nem lehet komoly kapcsolatot élni vagyis lehet csak szenvedés.
2019. márc. 26. 00:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Enyhén homokos a szöveged “helyes pasi”.....
2019. márc. 26. 03:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Hiàba nézz ki jól egy csaj ha tök hülye, semmihez nem ért, csak vàsàrolna örökké azt is màs pénzéböl. Meg fél napokat a fürdöszobàban van azt ennyit tud felmutatni. Ezeknek am is szokàsa meg 1000 màsik férfival is kavarni. Én is inkàbb az értelmesebb szolidabbb lànyokra hajtok.
2019. márc. 26. 07:18
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor jegyezzük meg azt is, mikor nagyon szép arcú, bomba alkatú, szép fiatal lányok járnak ronda, elhízott, nem túl "helyes" férfival.
2019. márc. 26. 09:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Szűz, looser napi "világra haragszok,, rovatot láthattuk 😂
2019. márc. 26. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!