Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint, ha egy egyébként helyes, vékony alkatú,20 év körüli fiú a Facebook-ján sem mutatja meg, hogy van barátnője-akkor meleg? Létezik, hogy ilyen korban ne csajozzon valaki?
Ekkora hülye kérdést. Saját példámból kiindulva, én sem szoktam feltétlenül megosztani, ha van barátnőm, mert:
1. Nem a Facebook-on élem az életem,
2. Nem gondolom, hogy egy kapcsolat minőségének ez lenne a fokmérője.
De több 20-as évei elején járó, kifejezetten jó megjelenésű, heteroszexuális ismerősöm is van, akinek nincs párkapcsolata. Szimplán csendes, visszahúzódó természetűek, ami a mai világban hátrányt jelent. 25/F
Én meleg vagyok, 22 éves és nincs semmi barátnőre utaló lány vagy ilyesmi sem a fényképek között, sem kiírva az adatlapra.
Én megvetem az olyan melegeket, akik eljátsszák a heteró machót, két ilyen ismerősöm is van, mindkettő lányokkal pózolgat, meg az egyiknél be is van jelölve, hogy kapcsolatban van, közben meg a rómeón nyomul az egyik, a másik egy titkos meleg csopiban. Szánalom a köbön. :D
Előző vagyok: szóval jelentheti ezt is, igen (az én példámból kiindulva), de van heteró ismerősöm, akinek konkrétan van barátnője, de nem nyomnak fel mindent a Facebookra, tehát neki sincs kiírva semmi, meg fotók sem.
De látod, vannak olyan melegek is, akik lányokkal pózolással terelik magukról a gyanút... közben persze magnum szaunákat, meg ilyesmiket lájkolgatnak, ezt azért a hasonló cipőben járók kiszúrják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!