Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Véleményetek szerint, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint, ha egy egyébként helyes, vékony alkatú,20 év körüli fiú a Facebook-ján sem mutatja meg, hogy van barátnője-akkor meleg? Létezik, hogy ilyen korban ne csajozzon valaki?

Figyelt kérdés

2018. febr. 5. 00:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is egy opció, hogy a magánéletét nem közvetíti a Facebookon...
2018. febr. 5. 00:37
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
nekem egyedülálló van, mégis van valakim
2018. febr. 5. 01:14
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
xD Micsoda logika! Ha valaki Facebookon nem közli, hogy hetero, akkor meleg. Evidens.
2018. febr. 5. 01:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szoktam megmutatni, és társaságban sem beszélek a magánéletemről. Nem vagyok meleg.
2018. febr. 5. 01:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ês ha megmutatja a FB-on, az a "csajozás"??! Én azt hittem eddig, hogy az a való életben történik, nem úgy, hogy elhintek valamit a virtuális világban.
2018. febr. 5. 01:32
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, létezik olyan, hogy valaki nem megy bele az utcán első szembejövő csajjal egy kapcsolatba heteróként? Létezik olyan, hogy valaki ne keféljen éjjel-nappal heteróként? Nem? Akkor az illető csak meleg lehet.
2018. febr. 5. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
84%

Ekkora hülye kérdést. Saját példámból kiindulva, én sem szoktam feltétlenül megosztani, ha van barátnőm, mert:

1. Nem a Facebook-on élem az életem,

2. Nem gondolom, hogy egy kapcsolat minőségének ez lenne a fokmérője.

De több 20-as évei elején járó, kifejezetten jó megjelenésű, heteroszexuális ismerősöm is van, akinek nincs párkapcsolata. Szimplán csendes, visszahúzódó természetűek, ami a mai világban hátrányt jelent. 25/F

2018. febr. 5. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen is ismered vagy csak a Facebookon?
2018. febr. 5. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok, 22 éves és nincs semmi barátnőre utaló lány vagy ilyesmi sem a fényképek között, sem kiírva az adatlapra.

Én megvetem az olyan melegeket, akik eljátsszák a heteró machót, két ilyen ismerősöm is van, mindkettő lányokkal pózolgat, meg az egyiknél be is van jelölve, hogy kapcsolatban van, közben meg a rómeón nyomul az egyik, a másik egy titkos meleg csopiban. Szánalom a köbön. :D

2018. febr. 7. 01:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok: szóval jelentheti ezt is, igen (az én példámból kiindulva), de van heteró ismerősöm, akinek konkrétan van barátnője, de nem nyomnak fel mindent a Facebookra, tehát neki sincs kiírva semmi, meg fotók sem.

De látod, vannak olyan melegek is, akik lányokkal pózolással terelik magukról a gyanút... közben persze magnum szaunákat, meg ilyesmiket lájkolgatnak, ezt azért a hasonló cipőben járók kiszúrják. :D

2018. febr. 7. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!