Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szexeljek pasimmal ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szexeljek pasimmal ha mentruálok?

Figyelt kérdés

Annyira bírom hogy mindig rosszkor jön meg és most hogy még totál rendszertelenné is vált (stressz , mindennapos idegesség miatt) így hát persze hogy erre a hétre jött meg... Keveset találkozunk ès így a szex is kevés eléggé. Erre még ez is rátesz hogy rendszertelenül jön meg.

Szóval mit tegyek? Igy is lehet szexelni ? (azt leszámítva hogy olyan... olyan nem tudom :/ undorító kicsit meg macerás és vérzek eléggé)

Vagy mit tegyek hogy vége legyen ennek ?

Tudom , tudom az élet nagy problémái 2.0

#szívás #mentsruálás
2019. ápr. 15. 13:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Törölközőn! :) (Amit nem sajnálsz)
2019. ápr. 15. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megoldható, törölköző, stb, de én nem igazán ajánlom, mert hiába figyeltünk a higiéniára mindketten, baktériális fertőzésem lett utána. Szóval igen, meg lehet próbálni (nekem nem volt olyan élvezetes, de mindenki más), csak lehetnek következményei.
2019. ápr. 15. 19:15
 13/15 anonim válasza:
Soft tampon😏
2019. ápr. 15. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nagyon egyszerű megoldás, nem is értem, miért él ez még mindig problémaként sokak előtt. Felhelyezed aktus előtt a méhszájhoz, és teljesen megszünteti a vérzést (pontosabban annak a láthatóságát), akár egy óráig sem fog egy csepp se megjelenni, ugyanolyan vele az aktus, mint normálisan.

Aztán, ha kiveszed, csobbani fog a felgyűlt vér, szóval magad is látni fogod az eredményességét, milyen kényelmet ad azzal, hogy száraz, tiszta érzést tart meg nagyon sokáig. Mondom, törölköző sem kell, arra az időre el is felejthetkezhetsz a menstruációdról.

2019. ápr. 16. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:

"A fogamzásgátló gyógyszeren nem gondolkodtál már? Akkor beállna a ciklusód, és te időzítenéd be h melyik héten szeretnéd."

Minek osztogatsz tanácsokat, ha fogalmad sincs a tabi működéséről? Nem állna be a ciklusa, hanem kikapcsolja, helyette mű ciklust generál, és nem, nem ő időzíti be, hanem, ha elfogy a hormonos tabi, és jön a placebo, akkor jön a megvonásos vérzés, és nem egészséges tologatni!

A menstruáció alatti szexnél nagyobb a fertőzésveszély, mert nyitottabb a méhszáj.

2019. szept. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!