Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szexeljek pasimmal ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szexeljek pasimmal ha mentruálok?

Figyelt kérdés

Annyira bírom hogy mindig rosszkor jön meg és most hogy még totál rendszertelenné is vált (stressz , mindennapos idegesség miatt) így hát persze hogy erre a hétre jött meg... Keveset találkozunk ès így a szex is kevés eléggé. Erre még ez is rátesz hogy rendszertelenül jön meg.

Szóval mit tegyek? Igy is lehet szexelni ? (azt leszámítva hogy olyan... olyan nem tudom :/ undorító kicsit meg macerás és vérzek eléggé)

Vagy mit tegyek hogy vége legyen ennek ?

Tudom , tudom az élet nagy problémái 2.0

#szívás #mentsruálás
2019. ápr. 15. 13:51
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*menstruálok
2019. ápr. 15. 13:53
 2/15 anonim ***** válasza:
78%

Lehet szexelni így is. Törülköző magatok alá. Mondjuk érdemes akkor csinálni, amikor nem olyan erős a mensi, meg érdemes sötétben szexelni.

Amúgy meg van szád, orálisan is kielégítheted. :D

2019. ápr. 15. 13:55
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Zuhanyozz elötte alaposan és akkor egy törcsi alátok és kész!:)
2019. ápr. 15. 13:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz ilyen körülmények között szexelni, az is egy működő alternatíva, hogy te kielégíted őt szájjal, ő meg mondjuk kézzel izgatja a csiklódat.
2019. ápr. 15. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten kívánjátok így is egymást, akkor nyugodtan szexeljetek, mi is szoktunk a férjemmel. De pl. én a legerősebb napon nem is kívánom, és nem is szeretem.

Igen, praktikusan tegyetek törölközőt a lepedőre.

Ha te nagyon nem kívánod, és nincs is gusztusod hozzá, akkor szájjal elégítsd ki a párod, nem hinném, hogy vissza fogja utasítani :)

2019. ápr. 15. 14:10
 6/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a valaszokat:D termeszetesen elotte lezuhanyozok de ez a torolkozos otlet nagyon jo :) mindenképp ez lesz a megoldás.
2019. ápr. 15. 14:20
 7/15 anonim ***** válasza:
34%
Anál mondjuk
2019. ápr. 15. 14:23
 8/15 anonim ***** válasza:
15%

Először tusolj le, és ahogy előttem is írták rakj magatok alá egy törcsit. Mondjuk én ebben az időszakban nem szoktam szexelni, nem tudnám elengedni magam és élvezni a szexet, ha látom, érzem h közben vérzek. Ilyenkor mindig csak a pasimnak okozok örömet.

A fogamzásgátló gyógyszeren nem gondolkodtál már? Akkor beállna a ciklusód, és te időzítenéd be h melyik héten szeretnéd.

2019. ápr. 15. 14:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

1 Óvszerrel

2 törölköző a popsi alá

3 létezik Soft Tampon

4 illetve létezi egy olyan intim kehely ami teljesen a méhszájra fekszik ezt direkt az intim együttlétekhez fejlesztették ki. És itt megjegyezném hogy ezt a kelyhet NEM lehet Fogamzásgátlási módszerként használni!!!!!!! Muelőtt valaki azt hinné

2019. ápr. 15. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk olyankor is. Egy törülközőt dobunk magunk alá, hogy az ágy ne nézzen ki úgy, mintha disznót vágtunk volna, aztán kész. (Meg nyilván kimarad a párom részéről az orál és a mindenféle nyúlkapiszka.)

Az csak vér, nem kell akkora ügyet csinálni belőle.

2019. ápr. 15. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!