Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szexeljek, ha rettegek a teherbeesestol?
Pharmatex mellett esett teherbe egyik ismerosom. Az nem megbizhato elegge.
Mi megszakitassal vedekeztunk, de nem lettem terhes. De azert az sem megbizhato.
Na es a spiral, huvely gyuru?
Gumival
Amúgy ne félj ettől annyira
Sose értettem az ilyen szintű aggódást. Persze semmiképp se vegye senki félvállról, de az már beteges ha ez gátólja a szexuális életedet.
Az óvszer nem szakad el egykönnyen, ha mégis elszakadna az szerintem hamar feltűnne, főleg a pár férfi tagjának. Ha kiszakad az se jelenti azt, hogy terhes vagy.
Ha ennyire félsz, akkor óvszerbe se élvezzen el a fiú és szex közben figyeljetek az óvszerre. Póz váltásnál nézzetek meg például..
Nem vagy elég érett még a szexhez, hána vagy 20. Én 17 éves orom óta szeretkezek kisebb-nagyobb megszakításal, de sose merült fel ilyen a fejemben.
Mindig ellenőrizzük utána, hogy lyukas-e a gumi. 1x szakadt el kb több száz alkalomból, de akkor szerencsém volt, nem estem teherbe.
ne parázz
22/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!