Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha engem izgat az hogy minél több lánnyal szexeljek?
Engem már régebb óta izgat az hogy minél több punciba nyomjam be a farkam. És később ha lesz feleségem akkor pedig nagyon fog izgatni az a gondolat amikor gyereket szeretnénk, hogy sok punciba volt már, és most pedig gyereket fogok vele csinálni.
Ez nagyon beteges?:D
Most gondolom egyből azt fogjátok írni, hogy nekem jobb ha sosem lesz gyerekem, de amúgy szerintem normális vagyok, de a puncik azok meghülyítenek.
21f
Egy novel szexelj de az legyen 10/10es
Nalunk is szexkapcsolatnak indult de szerelem lett belole
Amugy ehhez azert kellene amit te írsz egy jo nagy farok meret amit imadnak a lanyok
Az en pasimnak nagyon nagy van 20cm 5cm vastag ugyhogy ezert is lett volna csak szexkapcsolat
Fiatal vagy teljesen normális... Most ebben a korban még ha a szél meglegyinti attól feláll
Majd elmúlik és helyén kezeled a dolgokat addig meg élj és szexelj sokat de mindig vèdekezz
Jaj dehogy azt hidd hogy minden héten más lánnyal szexelek!
Nagyon ritkán jön össze sajnos.
De nagyon izgat annak a gondolata hogy addig amíg gyerekem nem lesz gyerekem mondjuk szexelek 20 lánnyal. És utána azzal a farokkal csinálok babát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!