Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen jobb ha minél hamarabb elvesztem?
22 éves vagyok, de még nem voltam lánnyal. Minig az igazira vártam, de mostmár kezdem feladni. Jobb lenne ha inkább alkalmit keresnék?
Már rohadtul zavar hogy nem tudom milyen érzés a szex.
Hol találhatnék legkönnyebben olyan lányt aki benne van alkalmiba, de nem prosti?
Ha ennyire zavar téged akkor igen, azt javaslom hogy veszítsd el egy olyan lánnyal akire nem feltétlen úgy gondolsz mint életed egyetlen szerelmére. De nagy különbség van e között és az között hogy egy még csak nem is szimpatikus lánnyal csinálod.Én is mikor még szűz voltam a megfelelőt vártam, majd mikor együtt voltam egy fiúval akit nagyon szerettem, de mégis kétségeim voltak, hogy tényleg vele szeretném-e, biztos voltam benne, hogy meg fogom bánni.. Nem bántam meg.
Én az első szexnek sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítottam mint amennyit nekem jelentett, és amennyire meghatározó volt számomra. De hangsúlyozom ez én vagyok más lehet hogy máshogy gondolja.Persze egyáltalán nem azt mondom hogy mindegy kivel vagy és azzal veszítsd el aki legelőször jön szembe veled, és az is biztos, ha valaki erőszak áldozatául esik annak az egy hatalmas trauma.. de úgy gondolom, ha tényleg ennyire szeretnéd már, akkor elég ha egy hölgyel jól érzed magad beszélgetés közben, nem kell hogy egyből már úgy érezd hogy ő az akivel le akarod élni az életed ahhoz hogy ágyba vidd.
Mit vesztesz el?
Mivel leszel kevesebb, ha a péniszedet belerakod egy vaginába, mint előtte? Magyarázd már el nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!