Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szolidabb fiúk miért nem kellenek a lányoknak?
Figyelt kérdés
Van olyan lány akinek ilyen fiú kell?
Én normális kapcsolatot szeretnék, nem csak szexre kéne lány, de annyira kevés rendes lány van szerintem.
Vagy az a baj hogy nem vagyok vagány, nagydumás, bunkó?
2019. ápr. 11. 13:26
1/7 anonim 

válasza:

Azért nem kellenek, mert nem lesznek nedvesek tőlük. A nagyszájú, kihaénnem férfiaktól lesz lucskos a nuni.
2/7 anonim 

válasza:

A csajoknak a pasik kellenek, a nőknek a férfiak.
Normális értékrendű nőnek csak szolidabb férfi kell.
Aki tapad a nagypofájú suttyó pasikra az olyat is érdemel.
4/7 anonim 

válasza:

Mert a "Jerk with a heart of gold"-típus a nyerő.
6/7 anonim 

válasza:

#5:
Ja, arra, hogy kisírják a valljuk a bánatukat.
7/7 anonim 

válasza:

Mert nem menők. Nézd csak meg az éjjel nappal kurapestet. A Jóska, a Tejofil, a Rolika, meg a Tomika a menő. Ezekre három luk megy egyszerre.
Ilyenek ezek a nők. Este megnézik, reggel már tudják is ki kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!