Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kellek a lányoknak. Ti is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek a lányoknak. Ti is szomorúak lennétek?

Figyelt kérdés

22 vagyok, de eddig csak 2 lánnyal szexeltem az egyikkel egy, a másikkal két alkalom volt. És ennyi. Ők nagyon jól néztek ki, és pénz nélkül feküdtek le velem. De úgy érzem hogy ennyi idősen nagyon gáz itt tartani hogy nem volt barátnőm, és mivel csak néhányszor szexeltem ezért tapasztalatlan vagyok.

Szomorú vagyok hogy nem volt eddig barátnőm, meg ki tudja hogy lesz e egyáltalán.

2019. ápr. 9. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Lúzer vagy ennyi
2019. ápr. 9. 09:13
 2/5 Gyépésmérnök ***** válasza:
0%
Kis szexuális kultúrát is kéne felszedned, nem csak a csajokat. Ha esetleg elélveztetnéd őket, akkor lehet hogy egy-két alkalomnál többet is akarnának veled.
2019. ápr. 9. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
20 évesen nekem közöm nem volt a lányokhoz. Mégsem jövök fel ide rinyálni. Elfogadtam és kész.
2019. ápr. 9. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megtettél volna mindent abban az egy két szexben amit megkell tenni, akkor megsem bírtál volna szabadulni tőlük.

Úgy hogy tanulj belőle és legközelebb tedd oda magad rendesen hogy jó legyen a csajnak is.

2019. ápr. 9. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lennék szomorú inkább próbálkoznék tovább és nem itt sajnáltatnám magam.

L

2019. ápr. 9. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!