Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan fiúk miért nem kellenek a lányoknak, mint amilyen én is vagyok?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a lányoknál csak is az olyan fiúk a nyerők akik nagydumásak, és bunkók. Sokszor hallom azt hogy szidja a barátnőjét, megalázza. De még is odáig van a fiúért.
Én nem ilyen vagyok, pont az ellenkezője. Nekem ha lenne egy barátnőm akkor őt nagyon szeretném. Csak az a baj hogy így egy lánynak sem kellek. Sok lány utasított vissza azért mert nem olyan vagyok, mint amit fent írtam.
Miért szeretik jobban a lányok az ilyen fiúkat?
2019. márc. 23. 21:00
1/15 anonim 

válasza:

Mert nyomorek az osszes
Meg is kell oket alazni
2/15 anonim 

válasza:

A nőknek olyan férfi kell aki náluk dominánsabb, magabiztosabb, ennek evolúciós okai vannak.
(És le fog mindenki pontozni :( )
3/15 anonim 

válasza:

a nőknek nem a bunkó pasik jönnek be.. hanem akik magabiztosak, kezdeményezők, dominánsak. és ez mellékesen sokszor együtt jár a bunkósággal. te pedig egy nő szemében nem kedves és rendes srác vagy hanem töketlen, aki nem mer kezdeményezni és nincs önbizalma
5/15 anonim 

válasza:

Miért kellene egy nőnek egy olyan rinyáló kisfiú, mint te?
6/15 anonim 

válasza:

A nőknek az kell ha belelépnek a szájukba, és egy hatalmas vastag mérettel úgy lekúrják őket hogy a könnyeik folynak....:)
7/15 anonim 

válasza:

Nem azért nem kellesz nekik, mert nem vagy nagydumás meg bunkó, hanem valószínűleg a kinézeted miatt.
8/15 A kérdező kommentje:
Sok lány szerint jól nézek ki. De max csak 1 szexre kellek. Utána meg jól megbánt, hogy én milyen vagyok...
2019. márc. 23. 21:23
10/15 anonim 

válasza:

Nem jó körökben mozogsz. Próbálj meg máshova eljárni, máshol ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!