Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan fiúk miért nem kellenek a lányoknak, mint amilyen én is vagyok?
Azt vettem észre, hogy a lányoknál csak is az olyan fiúk a nyerők akik nagydumásak, és bunkók. Sokszor hallom azt hogy szidja a barátnőjét, megalázza. De még is odáig van a fiúért.
Én nem ilyen vagyok, pont az ellenkezője. Nekem ha lenne egy barátnőm akkor őt nagyon szeretném. Csak az a baj hogy így egy lánynak sem kellek. Sok lány utasított vissza azért mert nem olyan vagyok, mint amit fent írtam.
Miért szeretik jobban a lányok az ilyen fiúkat?

#3: ha már sok lány visszautasította, akkor nincs gond a kezdeményezéssel, önbizalommal. Akik nem kezdeményeznek, el sem jutnak a visszautasításig, mert pont hogy ehhez kell bátorság, önbizalom.
28F

Hogy én nem vagyok igazi férfi, nem értek a nőkhöz. Talán ez volt az eddigi legbántóbb amit mondtak.
Jó igaz hogy nagyon szép lány volt, álmomban sem gondoltam volna hogy szexelni fogok ilyen formás testű lánnyal. De azért akkor is nem kéne ilyet mondania.
Bár csak találnék egy lányt aki elfogadna így...:)

Sosem értettem az olyan lányokat, akik bunkókkal vannak, meg hagyják magukat megalánzi.
Oké, nem egy szőke herceget szeretnék fehér lovon. Nagyon nem. De azért vmi normális átmenetet.

Csúnya, gonosz nőszemélyek!
Viszont... az még nem jutott eszedbe, hogy ezeket nrm csak úgy mondják, hanem van benne valami? Ha az összes lány beszólt neked, akivel voltál, akkor annak lehet van oka. De ahelyett, hogy magadba néznél, inkább sajnáltatod magad és a nőkre fogod az egészet. Valamint a külső alapján állítasz fontossági sorrendet.
Éretlen vagy még. Nekem se kellenél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!