Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak pusztán attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak pusztán attól, hogy szebb lenne az arcom, szebb lányoknak kellenék?

Figyelt kérdés

Mert MINDEN ezt a tényt támasztja alá.

Ha egy fiú szerencsétlen, sodródik az életben céltalanul, lusta, és szó szerint belexarik mindenbe, akkor hogyan van az, hogy mégis minden körülmények között csak jótestü szép arcú lányok vannak neki?

Én meg mondjuk sokkal többre vittem, majdnem 3x annyit keresek, sokkal műveltebb vagyok, de ez mit sem számít...

Jöhet az oltás nyugodtan, hogy nekem ezért meg azért nincsen nőm, csak az a probléma, hogy nekem épp mindig akad valaki, csak hát nyilván nem szépek, ha az átlagost már alulról surolja, akkor nekem már örülnöm kell.

Szóval egy közepes szintű jóképűség olyan szinten vonzza a nőket, minta én keresnék mondjuk 2-3 millió forintot havonta.

Nem kicsit aránytalan.

Ja és lehet jönni akármilyen irányból a fúrással, de nem lehet eltagadni a tényt, hogy a jóképűeknél EL VAN NÉZVE, hogy szerencsétlenek és gyakorlatilag LÚZEREK.

Ha rólam van szó, akkor viszont már kilóméterekről bekapcsol az a híres női 6. érzék és már húznak is le a listáról, mondván, hogy nem jó a kiállásom, ami mondjuk fizikálisan igaz is. Persze egy szép nő SOSEM fog önmagától mögé nézni a dolgaimnak, mert a külsőm miatt le is zárja az összes bemeneti csatornát.

PEDIG mint látható a szép nőknek sem kell sok, csak mondjuk egy vonzó test a férfi részéről.

De hát az nekem pont nincs.

Gyúrásos kommentek SEM érdekelnek. Mivel nekem is 24 óra egy nap és nem fogom kidolgozni a belemet, hogy olyan nőket dughassak évek kinkeserves munkája árán, amit a senkiházi naplopók INGYEN...csak azért mert ők jóképünek születtek.

2017. nov. 13. 10:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet eltagadni a tényt, hogy a jóképűeknél EL VAN NÉZVE, hogy szerencsétlenek és gyakorlatilag LÚZEREK. " - az egyetlen lúzer te vagy itt, fiacskám. Ha az arckifejezésed is olyan megkeseredett és savanyú, mint a frusztrált szöveged, akkor rá is ránthatsz a nagy "műveltségedre" meg a fizetésedre, nem igazán fogsz kelleni a nőknek. Ők sincsenek oda a siránkozó energiavámpírokért.

Ja, és ha már művelt fazon vagy, legalább a kilométer szót írd le helyesen, kérlek...

2017. nov. 13. 10:47
 2/16 A kérdező kommentje:
na kezdődik már :D igen, tudom nagyon egyszerü az ELÍRÁSOKBA belekötni, mert ez egy régi bevált taktika és az egyszerü emberek kezében is jól mutat
2017. nov. 13. 10:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsd meg a dolgot: ha azok a szép lányok csúnyábbak lennének, úgy is kellenének neked? Na ugye...
2017. nov. 13. 10:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatos 3 szakozom és heti 3x20 perc edzés (inkább tornának mondanám), belefér. Nem szakadok meg, nem is vagyok egy batár állat. Csak 183/67 vagyok, szóval gondolhatod. Nem a csajok miatt csináltam, csak így érzem jól magam, aztán annyi.

Az meg tetszik-nem tetszik sajnos úgy van, hogy belső értékeket villantani akkor tudsz, ha szóbaállnak veled. Mondhatni a külsőd, a hirdetőtáblád.

Nem kell "óriásplakátot" csinálni magadból vagy túlcsicsázni, csak legyen egy "hirdetőtáblád".

31/f

2017. nov. 13. 10:53
 5/16 A kérdező kommentje:

ez is 1 xar taktika, mert nekem nicnsenek nagy igényeim...

szerintem az, hogy legyen egy lány 45-55 kiló, nem lapos mellek, nem 1:1 hez közelítő csipő-derék arány, stb AZ NEM NAGY ELVÁRÁS

engem nem nagoyn érdekel a műhaj meg a műköröm, ruha nélkül nézzen ki jól.

NAGYON NAGYON sok ilyen lány van és MINDET hozzám képest szebb fiuval látom csak.

2017. nov. 13. 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem. Te ronda és frusztrált vagy, ezt nézzék el neked, ne a külső számítson, de neked a külső számít, mert topcsajokra cibálnád a rudid. Vagy trollkodsz, vagy hülyébb vagy a sokévi átlagnál.
2017. nov. 13. 10:55
 7/16 A kérdező kommentje:

hát hidd el, hogy a vonzó lányokról egyszerüen minden lepereg, amit én előadok

csak a nyáron volt 3 lány, aki belémzúgott, és nem kis tini pichákról volt szó, hanem egyetemistákról...

Mondjuk hamar kiderült, hogy szűzek, amiből meg már érthető, hogy miért habarodtak belém....MÉG NEM LÁTTAK másik fiút...amint egy lány már tudja milyen a választék, onnantól már nem vagyok érdekes.

2017. nov. 13. 10:57
 8/16 A kérdező kommentje:

és megint kezdődik már ez a TOPCSAJ szindróma...ember álljatok már le folyton ezzel a tereléssel, hogy nekem top csaj kell

ne mondd már nekem, hogy mindenki top csaj , akinek van legalább 2-3 nőies vonása?

2017. nov. 13. 10:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Dehát mi a fene bajod volt a szűz csajokkal ? :O

31/f

2017. nov. 13. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
"csak a nyáron volt 3 lány, aki belémzúgott," - na jó, most már biztos, hogy troll vagy. Legközelebb este provokáld a jónépet, akkor többen vannak fenn. Hülye.
2017. nov. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!