Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak pusztán attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak pusztán attól, hogy szebb lenne az arcom, szebb lányoknak kellenék?

Figyelt kérdés

Mert MINDEN ezt a tényt támasztja alá.

Ha egy fiú szerencsétlen, sodródik az életben céltalanul, lusta, és szó szerint belexarik mindenbe, akkor hogyan van az, hogy mégis minden körülmények között csak jótestü szép arcú lányok vannak neki?

Én meg mondjuk sokkal többre vittem, majdnem 3x annyit keresek, sokkal műveltebb vagyok, de ez mit sem számít...

Jöhet az oltás nyugodtan, hogy nekem ezért meg azért nincsen nőm, csak az a probléma, hogy nekem épp mindig akad valaki, csak hát nyilván nem szépek, ha az átlagost már alulról surolja, akkor nekem már örülnöm kell.

Szóval egy közepes szintű jóképűség olyan szinten vonzza a nőket, minta én keresnék mondjuk 2-3 millió forintot havonta.

Nem kicsit aránytalan.

Ja és lehet jönni akármilyen irányból a fúrással, de nem lehet eltagadni a tényt, hogy a jóképűeknél EL VAN NÉZVE, hogy szerencsétlenek és gyakorlatilag LÚZEREK.

Ha rólam van szó, akkor viszont már kilóméterekről bekapcsol az a híres női 6. érzék és már húznak is le a listáról, mondván, hogy nem jó a kiállásom, ami mondjuk fizikálisan igaz is. Persze egy szép nő SOSEM fog önmagától mögé nézni a dolgaimnak, mert a külsőm miatt le is zárja az összes bemeneti csatornát.

PEDIG mint látható a szép nőknek sem kell sok, csak mondjuk egy vonzó test a férfi részéről.

De hát az nekem pont nincs.

Gyúrásos kommentek SEM érdekelnek. Mivel nekem is 24 óra egy nap és nem fogom kidolgozni a belemet, hogy olyan nőket dughassak évek kinkeserves munkája árán, amit a senkiházi naplopók INGYEN...csak azért mert ők jóképünek születtek.

2017. nov. 13. 10:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2017. nov. 13. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ember, minden rosszindulat nélkül kérdezem, Te nem látod mennyire gáz vagy?
2017. nov. 13. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy, úristen...

Nem topcsajok kellenek, de legyen széparcú, meg vékony, meg jóalakú. :D Ezek bizony nem az átlaglányok jellemzői. Azzal a 3 csajjal mi volt a baj? Belédzúgtak, tehát tárgytalan a kérdésed, vagy ők nem voltak szépek?

Arra vársz, hogy a lányok a - nem létező - belső értékeidre koncentráljanak a külsőd helyett, miközben az életcélod, hogy "szép lányokat dughass"?! Wtf...

2017. dec. 12. 01:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Most magamból kiindulva fogok írni,mivel ahàny nő annyi féle.

Nos,nekem ugyan nem kéne jóképű semmiképp,ha mellette egy rakàs szerencsétlenség,aki szarik mindenre.Ha olyan lúzer akkor még szexre sem mert félnék hogy azt is elbénàzza.

Ismerek azonban olyan nőket,akik nem csúnyàk,viszont nem szeretik a jóképű férfiakat mert nem bíznak bennük,vagy ugy gondoljàk úgysem kellenének nekik.Próbàlkozz ilyeneknél.

Az biztos,felőlem lehet egy férfi akàr szép,akàr sikeres,de ha ilyen a hozzààllàsa mint neked,messzire elkerülöm.

Én alig làtok manapsàg jó külsejű férfit.20 felett sajnos egyre jobban elhanyagoljàk magukat.Mégis sok szàmomra "csúnya"férfi van szép nővel.Biztos hogy a hozzààllàsodban,viselkedésedben lehet valami taszító.

Amúgy ha szép nőre vàgysz,neked is kellene a jó megjelenésért tenni,nem csak sopànkodva vàrni a sült galambot hogy eléd repül.

2017. dec. 12. 07:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Miért nem születtél szebbnek?

Nagyjából ennyi értelme van a te kérdésednek is.

2017. dec. 12. 07:28
 16/16 A kérdező kommentje:

ezek az ún. "csúnya" férfiak még mindig sokkal jobban néznek ki mint én!

Mert lehet, hogy te azt látod, hogy csunya, de én azt látom, hogy MAGAS

vagy markáns

vagy akármi, de mindenképp jobb pasi, mint én.

2017. dec. 12. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!