Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a kevésbé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a kevésbé jó kinézetű lányoknak több bátorsága van ráírni a kiszemeltjükre, mint a szebb lányoknak?

Figyelt kérdés

Csak csupán kiváncsiságból írom ezt ki,mivel gyakran van ez hogy inkább az átlagos lányok írnak rá valakire aki tetszik nekik,velem is ez egy párszor előfordult,kérdeztem erről másokat is ,és rájuk is inkább az átlagos lányok írnak.A szép lányok egyszerűen csak félénkebbek ebből a szempontból,vagy csak ők várják az első lépést valakitől,vagy mi? :)

És tudom hogy hülyén hangzik ez a "kevésbé jó kinézetű lány" kifejezés ,de nem akartam a csúnya jelzőt használni,hiszen minden lányban lehet kapni valami szépet,végülis szerintem.

2017. febr. 3. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
a szép lányokhoz odamennek próbálkozni és van barátjuk emiatt ennyi nem több, ha nem lennél szaros, akkor fognád a golyóiddal együtt magadat és odamennél egy szerinted "szép" lányhoz, nem értem mi ebben a nehéz, gondolom az jár a fejedbe jajj mit fog gondolni rólam, szánalmas vagy a megfelelési kényszereddel együtt, hol van a golyóid?? Megetette veled a Sátán?
2017. febr. 3. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Most ebből nem tudom hogy vontad le azt a következtetést hogy én nem merek lányokhoz odamenni,egyszerűen feltettem egy kérdést mert kiváncsi voltam,ennyi :P
2017. febr. 3. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább keresd meg szerintem is azokat a golyókat, ágy alatt már nézted?
2017. febr. 3. 13:41
 4/4 anonim válasza:
Lehet hogy a kevesbe szep lanyok ketsegbe vannak esve hogy nincs baratjuk es ragorcsolnek. A szepeknek meg valoszinu van baratjuk.☺
2017. jún. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!