Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik bőr szebb, a kreol vagy az élénkebb fehér?
Sajnos kreol bőrű vagyok, apukám pedig nagyon fehér. Eléggé elkeserít, hogy ilyen barna a bőrszínem, nekem sokkal jobban tetszik a nagyon fehér!
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Nekem a kreol bőrüek határozottan jobban be jönnek. ;)
18L
Altalaban a kreol borueknek a feher bor, a feher borueknek a kreol/barna bor tetszik!-es kepesek agyon szolizni magunkat; nemtol es kortol fuggetlen!
A modell szakmaban a feher bor a legkeresettebb!
Nekem szemely szerint nagyon feher borom van, regen nagyon szerettem volna szep, termeszetes barna lenni, de rajottem, hogy nem tudok nagyon lebarnulni..de beletorodtem, elfogadtam, es mostanra imadom!:)
Szerintem a kreol, sotet bor csodalatosan szep!;)-legyel ra buszke, hogy termeszetes, es nem nezel ki ugy mint egy piritott csirke:D
Es nem mellesleg neked konnyebb oltozkodni, a szinek miatt!😄
Nekem is inkább a kreol jön be :)
15/L
Fehér!! Imádom ha látszik a kék érhálózat a csuklóján. :3
18L
A csajok többségének a kreol jön be. Nekem pl olyan a bőröm, h 5 perc a napon aztán állhatok be vasat lopni if u knwo what i mean xd
De én pl utálom ezt magamban :/ ezért is imádom a telet és utálom a nyarat.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!