Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szomorúak lennétek akkor ha még 21 évesen is szüzek lennétek?
Fiú vagyok. Már nagyon szeretnék barátnőt, vagy csak simán szexelni, de nem jön össze senkivel.
Fizetőshöz azért nem megyek, mert nem úgy akarom elveszteni. Akkor már inkább egy egyéjszakás kaland, ahol bejövünk egymásnak, és nem a pénzért szexel velem a lány.
Ti is szomorúak lennétek ha ennyi idősen itt tartanátok?
Amúgy a kinézetem alapján mindenki azt hiszi, hogy sikeres vagyok a lányoknál, de ha megtudnák hogy még nem is szexeltem...:D
Nézd, én 27 évesen vagyok még mindig szűz, de nem kesergek miatta. És tudod miért? Mert sulis időszakomban rengeteg lehetőségem lett volna rá. Nem vagyok az a macsó, izmos fajta, de kívánatos voltam rengeteg lány szemében, mert egyszerűen olyan titokzatos karakterem volt mindig. Viszont ezen nem kesergek, mert tudom, hogy okkal nem akartam csajozni soha. Nekem túl sok volt mindig az, ahogyan mások együtt vannak egy csajjal, csak egy kis szexuális örömért meg nem volt szívem senkit elszédíteni, még egy rövid alkalomra se. Szóval azért nem kesergek, mert egyrészt tudom, hogy a lehetőségem bármikor meglehetett volna, és most is meg lenne, ha tennék érte kicsit, másrészt az élet nem csak erről szól, nem csak ez okozhat örömet. Meg gondolj bele, ha most szexelnél aktívan, előbb-utóbb már megszokottá válna, és nem olyannak éreznéd ha nem tudom hány 100. vagy 1000. alkalmat, mint az első párat. Tény, hogy az univerzum egyik legszebb érzése, de nem csak erről szól az élet, főleg ebben a fejlett társadalomban. Az örömszerzésnek rengeteg formája van, és itt most nem csak tudatmódosító szerekre kell gondolj.
A helyedben elgondolkodnék azon, hogy miért nem jön össze, már ha valóban akarod, és nem csak szeretnéd, mert a kettő nem ugyanaz. Mivel próbálkoztál eddig?
Én lány vagyok ,és én akkor lennék szomorú ,ha 25 évesen is szűz lennék .
Vagy is nem szomorú lennék ,csak csalódott hogy ennyire nem sikerül
Nem lennék szomorú.
Te se görcsölj rá, és akkor fogsz találni magadnak partnert mikor rá se gondolnál.
L
23 éves koromig szűz voltam, aztán mikor túl voltam rajta, bár volt egy megkönnyebbülés, rá kellett jönnöm, hogy semmi extra nincs benne, és utólag azt mondom, akár maradhattam volna szűz is. Persze utólag könnyű beszélni, de akkor is.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!