Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is szomorúak lennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szomorúak lennétek ha előre tudnátok hogy sosem lesz baratod/barátnőd?

Figyelt kérdés

Nekem szerintem sosem lesz barátnőm sajnos. Hiába próbálkozom, nem találok olyan lányt aki párkapcsolatot szeretne.

Meg a legtöbb lánynak be sem jön a személyiségem.

Hogy lehet egyedül élni valakinek egész életében?

Én nagyon szomorú vagyok emiatt.

2019. márc. 8. 18:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%
Hülyeségeket beszélsz mindenki megtalálja a párját. Hány éves vagy?
2019. márc. 8. 18:14
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Nagy nehezen elfogadtam és lemondtam a lányokról. Ismerem magamat és alkalmatlan vagyok. Már attól félek ha rám néznek. 20/F
2019. márc. 8. 18:14
 3/19 anonim ***** válasza:

Egy tipp: ne csinálj úgy, mintha bármit előre tudnál, és akkor nem is leszel szomorú. Magadnak hozod létre a problémát és a fájdalmat, nem veszed észre? Állj le a jövő fejben való létrehozásával, és koncentrálj a jelenre.

Ha végre a figyelmed a jelenbe koncentrálódik, rá fogsz jönni, hogy nincs szükséged semmire és senkire ahhoz, hogy tökéletesen boldog légy, mert minden hang vagy fájdalom, ami a boldogtalanságodat okozta, az a túl sok jövőnek vagy múltnak volt köszönhető. A jelenben nincsenek problémák és fájdalmak. A jelenben béke van.

2019. márc. 8. 18:16
 4/19 anonim ***** válasza:

Én már nem vagyok szomorú, mert elfogadtam, hogy nem lesz. Munkában/tanulásban/barátokban mostanra viszonylag mondhatni, hogy megtaláltam.

Keress valami olyat ami boldoggá tesz és annak örülj amid van, ne amiatt szomorkodj, amid nincsen.

2019. márc. 8. 18:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem hinném, attól még bőven élhetsz teljes életet. Az pedig baromság, hogy sosem lesz csajod, nem tudhatod előre.
2019. márc. 8. 18:21
 6/19 anonim ***** válasza:

nem, tudom hogy nem lesz nőm, de nem

kicsit hidegen hagy ez a téma, munka után jó is egy kis egyedüllét esténként, sok lenne már sztem

2019. márc. 8. 18:21
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem, mert egyedül lenni zseniális dolog de én nagyon magamnak való vagyok. A szerelem, párkapcsolatok, intimitás csak egy aprónyi boldogságforrás a sok közül, kapásból fel tudok sorolni vagy 15 olyan dolgot ami sokkal nagyobb boldogságot okoz nekem. Te viszont egyértelműen vágysz rá, szóval a lehető legrosszabb amit tehetsz az pont ez az előre feladás és önsajálat.
2019. márc. 8. 18:23
 8/19 anonim ***** válasza:

Pl. mik a jobb dolgok? :D

Valami elvont dolog, ugye, mint szobrászat vagy ilyesmi...? Arra születni kell.

2019. márc. 8. 18:25
 9/19 anonim ***** válasza:
8 Amik nekem jobb dolgok, azok neked még nem biztos, hogy azok, szóval szerintem felesleges belemenni a szubjektív részletekbe. A szobrászat nem is de a zenélés például az! Szerintem rettenetesen túlértékelt érzelem a szerelem, de ezzel a véleménnyel nem tartozom a többségbe :D
2019. márc. 8. 18:30
 10/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lehetne nője valljuk be őszintén, max nem olyan amilyet szeretne. Én rengeteget hibáztam az életemben, ami miatt lehet sose lesz olyan nőm, mint amilyenre vágyok, beérni meg nem fogom olyannal akit nem szeretek és fordítva se várom el, szóval jó eséllyel egyedül élem le az életemet. De, ezen túl lehet lépni, egyszerűen el kell fogadni és így is boldoggá válni, valamint akiket szeretünk lányokat, bármikor kifejezhetjuk irántuk (persze nem nyálasan, nyomulósan), ha meg a szex a lényeg arra vannak prostik ügyebár (bár én kihagyom). Egy a problémád, az mint minden emberré, az egód, szeretni tudsz, de azt akarod, hogy te is szeretve legyél, ezen kell felülemelkedni, amikor meg már nem számítasz rá, ki tudja valaki még megkedvel, de ezt ne várd el senkitől.
2019. márc. 8. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!