Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is szomorúak lennétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szomorúak lennétek ha előre tudnátok hogy sosem lesz baratod/barátnőd?

Figyelt kérdés

Nekem szerintem sosem lesz barátnőm sajnos. Hiába próbálkozom, nem találok olyan lányt aki párkapcsolatot szeretne.

Meg a legtöbb lánynak be sem jön a személyiségem.

Hogy lehet egyedül élni valakinek egész életében?

Én nagyon szomorú vagyok emiatt.

2019. márc. 8. 18:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Bárcsak így lenne ahogy mondod 1 es. 🙂

21 éves vagyok.

2019. márc. 8. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
1es vagyok minél idősebb vagy annál könnyebben tudsz csajozni. De ha növelni akarod esélyeid tanulj legyen pénzed tapasztalatból mondom pénzszagra rajzanak a nők akárhogy is nézel ki. De ha átlag kereseted van akkor csak várj türelmesen és tanulj senkinek nem megy rögtön.
2019. márc. 8. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Akkor erre válaszoljatok?

Hogy ebből lehetne e valami vagy nem?

Nem értem ezt a lányt: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2019. márc. 8. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Na jó legyünk őszinténk.

Minden esély megvan rá, hogy valaki egyedül éli le az életét.

Ugyanúgy mint arra is, hogy valakinek nem lesz gyereke, attól függetlenül, hogy van párja.

2019. márc. 8. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Szomorú voltam, amikor rájöttem, de mostanra már beletörődtem. Amúgy nem a személyiséged az, ami nem jön be nekik, hanem a külsőd - hacsak nem vagy különösen introvertált, kedves vagy romantikus.
2019. márc. 8. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Én még csak 18 vagyok, mégis néha rosszul esik látni/hallani, hogy a velem egyidős lányok már mind voltak szerelmesek, kinek rövidebb, kinek hosszabb párkapcsolata volt már... Rám meg még szerintem soha nem tekintett egy fiú barátként sem, nemhogy még többről legyen szó. Bár valamilyen szinten érthető, az emberek nagy részének valószínűleg taszító az átlagnál jóval zárkózottabb, visszahúzódóbb személyiségem. Meg nyilvánvalóan, ha valaki megteheti, hogy egy igazán szép lánnyal kezdjen kapcsolatba, akkor nem fog lesüllyedni az én "átlagos" kinézetemhez.
2019. márc. 8. 21:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Igen az lennék ha tudnám hogy sosem lesz már nő akinek bejövök, aki engem akar.

Mondjuk sejtem, ez is elég rossz, nemhogy a teljes bizonyosság :)

2019. márc. 8. 23:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Mit szólnék, ha megtudnám, hogy sosem lesz párom?

Felsóhajtanék és annyi mondanék: úgy megmondtam...

2019. márc. 8. 23:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Meg sem lepődnék.
2019. márc. 10. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!