Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt akik szoktak mocskos dolgokat mondani a lányoknak szex közben. Mit? Írjátok le kérlek
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 11:52
1/11 anonim válasza:
Igen, vannak. Csak nem szalonképes, leírást elviselő dolgok. F, 38
2/11 anonim válasza:
"Na gyere csak te luxusk...urva, most megkapod amire vágysz..." És ettől teljesen beindul 😁
3/11 anonim válasza:
Igen, a pasim szokott. Ilyeneket, hogy : Konyha, wc, csempe.......
:DD
5/11 anonim válasza:
Én ritkán mondok ilyeneket, inkább azt szeretem, ha ő mondja nekem. Sokszor kiprovokálom belőle, hogy súgja a fülembe, melyik testrészével mit csináljak (persze, csak csúnya szavakkal, az a legizgatóbb)... :)
6/11 anonim válasza:
Én azért meghallgatnék jopár embert hogy mi az a mocskos beszed amit lenyom a párjának szex közben. Velem meg nem beszeltek csúnyán sőt még én sem mondtam csúnya szavakat.
N
7/11 anonim válasza:
Neke m aszt szókta monddani: kuki.
8/11 Diavolino44 válasza:
You are my bitch!
You are my dirty little slut!
Enjoy being my slave!
Suck my dick whore!
I love your tight puss I want to fullfill with my cum!
Who is your Boss?
Beg me to spank your ass!
Etc.
Igen, a partnereim külföldiek ;)
9/11 anonim válasza:
Persze, kivétel nélkül amerikaiak meg angolok.Egy olasz, spanyol, esetleg szláv soha nem fért bele.
Hagyd már magad, Jenő:-)
10/11 anonim válasza:
Néha szoktunk. Azt ide kiírni nem lehet, nem menne át a szűrőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!