Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rendes, szolidabb fiú tud vonzó lenni?
Figyelt kérdés
Alkalmi szexre összejönnétek ilyen fiúval?
Én ilyen vagyok, de voltam már szép lánnyal, nem is értem hogy kellhettem neki. De barátnőt nem találok:(
Ha szex összejött szép lánnyal akkor szép barátnőt találhatok?
2019. ápr. 6. 23:11
1/2 anonim 

válasza:

Igen, sok lánynál inkább a belső tulajdonságok számítanak (persze szerencsés hozzá egy legalább átlagos külső) de nem kell modellnek lenni
2/2 anonim 

válasza:

a rendes, meg a szolid az nem valami olyan tulajdonság, ami vonzóvá tesz valakit érzelmileg.
az a kérdés ezeken kívül milyen. megtudja nevettetni a lányt, okos, művelt, talpraesett stb. végtelen tulajdonság van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!