Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy rendes strandon láttál pucér nőt/férfit? Mi volt a szitu?
Én már láttam nőt is és pasit is. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy egy nő az egyrészes fürdőruhájából kezd kibújni, és kivette belőle a melleit. Ez még nem lett volna annyira szokatlan, de kb. 5 perccel később, tovább vetkőzött, és ott állt háttal nekem tök pucéron. Nagyon formás feneke volt, reménykedtem, hogy hátha megfordul, és pár pillanattal később láttam is előlről, nagy, dús punciszőre volt.
A másik esetben egy pasi cserélte le a fürdőgatyáját, és hát nem kapkodta el. Sokan láthatták, hogy jó nagy farka van.
Nem tudom elképzelni, hogy valaki textiles strandon – ahol van öltöző vagy ilyen paravános szr– úgy öltözzön át, hogy a fszát lóbálja vagy a pnáját villantsa. Szerintem azonnal elvitetnék a sipákoló kisgyerekes szülők, mert félnek, hogy a gyerekük leáll a növésben (ezért aztán az övékét se látják a gyerekeik soha).
Ez vagy valami clothing optional strandon lehetett pl. Horvátországban, vagy a szexuális vágyaidat vetíted ide (voájőr hajlam, nagy farok, szőrös punci).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!