Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vetkőztök otthon vagy strandon...

Vetkőztök otthon vagy strandon a családdal vagy haverokkal, ilyen melegbe pucérra?

Figyelt kérdés
Amikor ilyen hőség van szeretek pucéran lenni és érdekel más hogy van ezzel!

2012. máj. 1. 18:59
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
58%

Párommal ketten vagyunk,ilyen időben teljesen meztelenül.

Mindenki más előtt ruhában

2012. máj. 1. 19:02
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Anyám rendszeresen ezt csinálja, ha meleg van, ha nincs. Múltkor berontott a szobámba, miközben webcameráztam, a skype nyitva volt, és igazából nem is tudom, hogy látta e anyámat az, akivel beszélgettem, mert én kiugrottam a teraszra cigizni. Szóval erről le kéne szokni, annyira idegesítő! de nem szólhatok semmit, mert az anyám háza, és annyit pucérkodik itt amennyit akar. ehhhe szólj hozzá.
2012. máj. 1. 19:04
 3/36 anonim ***** válasza:
60%

Párommal odahaza persze, még télen is volt, hogy egy szál semmiben sütöttem, főztem. :D

De családtagok előtt soha, sem pedig barátok vagy idegenek előtt.

2012. máj. 1. 19:07
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de egyedül sem szeretek pucéran mászkálni, nekem kényelmesebb ha legalább egy bugyi meg egy laza póló van rajtam.
2012. máj. 1. 19:08
 5/36 anonim ***** válasza:
96%
Én családom előtt, vagy strandon sosem mászkálnék pucéran, de legjobb barátnőm előtt szoktam átöltözni, vagy félmeztelenül, esetleg meztelenül keresgélni a hiányzó ruháimat. Más előtt viszont még melltartóban sem nagyon vagyok.
2012. máj. 1. 19:13
 6/36 anonim ***** válasza:
97%
sehogy nem szeretek meztelenül lenni. nem vagyok szégyenlős, a testemmel sincs baj, de nekem az úgy kényelmetlen. egy bugyi és egy póló minimum.
2012. máj. 1. 19:21
 7/36 anonim ***** válasza:
93%

Csak párom előtt meztelenkedek.

22/L

2012. máj. 1. 19:55
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. máj. 1. 20:05
 9/36 anonim ***** válasza:
34%
Szeretek otthon pucérkodni nagy melegben.Strandon csak egy vékony tanga minimum.
2012. máj. 2. 09:07
 10/36 anonim ***** válasza:
67%

Igen, ilyen melegben általában meztelen vagyok itthon, az udvaron kertben.

Már gyerekkorom ota igy szoktam meg

(Ffi)

2012. máj. 2. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!