Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vetkőztök otthon vagy strandon...

Vetkőztök otthon vagy strandon a családdal vagy haverokkal, ilyen melegbe pucérra?

Figyelt kérdés
Amikor ilyen hőség van szeretek pucéran lenni és érdekel más hogy van ezzel!

2012. máj. 1. 18:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
5%
aha te ilyen steril mániás lehetsz. sokszor vagy beteg, fázol meg?
2013. jún. 14. 22:08
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem vagyok steril mániás csak tanultam mikrobiológiát. :D
2013. jún. 15. 10:40
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Én a párommal ilyen meleg napokon mindig pucéran nyomjuk itthon :)
2013. jún. 17. 22:01
 34/36 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Otthon család előtt csak bugyiban szoktam lenni ilyen meledben, max. bugyi is rajtam van.

De ha az udvarba brugrunk a medencébe, akkor pucéran teszem.

Régen mikor jött hozzám a volt barátnőm ilyen melegben, akkor bugyivan és melltartóban fogadtam és volt fordítva is. :)

Strandon nem szoktam idegenek előtt, csak a legeslegközelebbi baráti körben (ami jelenleg nincs) és kizárólag otthon. :)

2015. aug. 2. 14:18
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem szoktam, otthon is bikiniben napozok, ha nagyon meleg van, akkor könnyű nyári ruhát viselek otthon, melltartó nélkül.

Strandon legjobb barátnőmmel egy kabinban öltözünk, nem vagyok szégyenlős előtte, koleszban is láttak már, de otthon a szüleim, és az öcséim előtt nem vetkőzök pucérra.

16/L

2015. aug. 2. 19:23
 36/36 anonim ***** válasza:
Kb 17 evésen haverom tóparti nyaralójukba el mentünk suli után kb 4en 2 lány mi 2 fiuk haverommal, pvrivát hely volt senki más nem volt, spontán jött fürdőzés lányok pólóba meg oldották haverom alsógatyába, én meg nem szerettem volna boxerba be menni a vízbe igazából nem is volt kedvem aztán mondogatták jöjjek már be úgy voltam vele csak mi vagyunk ott hát én akkor meztelen leszek, aztán nekik is mondtam jó be jövök de akkor kicsit lázára veszem a dolgokat közöltem hogy meztelen leszek, azt hitték hülyéskedek de amikor boxer is le vettem előttük rá jöttek nem viccelek, mondtam a lányoknak is bocs de ti akartátok jöjjek be a vízbe persze azt éreztem csak a péniszemet bámulta a 2 lány, meg kérdezte az egyik nem vagyok szégyenlős mondtam nem, kérdezem én titeket zavar meztelenkedek elötetek, egyik azt mondta párja van de mindegy ahogy látja nagyobb a látni való mind a párjának.
2022. márc. 22. 04:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!