Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak?! Ti egy berúgós este után a haverokkal, másnap kevésbé lennétek együtt a barátnőtökkel? Vagy ha mégis együtt lennél vele, akkor csak is otthon maradnál vele? Tehát nem mennétek semerre el?
mindezt azért kérdem, mert a barátom (24éves, dolgozó ember) este berúgott, ma meg ki sem lehet sehova mozdítani.. (szombat,napsütés) hanem azt mondta filmezzünk, mert "eléggé ki van".
Ti is ezt teszitek a barátnőtökkel? Hiába mondom neki menjünk el sétálni,bármi, az ő válasza erre: az most nem menne... Fogadjam el?
20/L
Attól függ h mennyire másnapos...
Szerintem te se rajonganál a rohangálásért, meg a napsütésért másnaposan...
am nem tartom magam hisztisnek. és szerintem ez nem is az.
Viszont nem tudod a helyzetet teljesen. Hétköznaponként is elég ritkán találkozunk max2x, akkor is csak este 7től vagyunk együtt másnap reggelig.
Hétvégén ha összejön h együtt vagyunk akkor se megyünk sehová, csak otthon tartózkodunk..Pedig én hívom, de nem tudom miért nem jön.
De mostanában mindig elmegy haverokkal és egész hétvégén nem lehet mit kezdeni vele.Ez normális? Megértem hogy haverok stb, ivászat, de azért velem is volt már úgy hogy nem voltam jó színben de mégis tudtam fordítani rá időt
"Én nem szoktam inni. Szerintem szakíts vele xD Nem, komolyan am nem tom mit csináljál, nem voltam még berugott állapotban és a közzel jövőmre tekintve nem leszek alkoholista..."
És szted ezt ki nem szarja le lol? Ez aztán rohadt hasznos XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!