Ha strandon vagy és látsz pucér kisfiút, megnézed a kukacát? Összehasonlítod a saját kisfiadéval?
Figyelt kérdés
Amikor Balatonon voltunk, és láttam pucér kisfiúkat, mindig megjegyeztem a páromnak, hogy a mi fiunknak nagyobb a kukaca. Ismeretségi körben nincs hasonló korú kisfiú, így eddig nem volt összehasonlítási alapom.
Normális vagyok?
2010. aug. 26. 22:23
2/16 anonim válasza:
eszembe se jutott, pedig rengeteget voltunk strandon. nem hiszem, hogy normálatlan lennél, biztos nem vagy ezzel a megnézéssel egyedül:)
4/16 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben? Nem nézed meg, vagy nem vagyok normális?
2010. aug. 26. 22:29
5/16 anonim válasza:
Nem,nem szoktam idegen kisfiúk kukacát nézegetni.És nem venném jó néven,ha idegenek az én fiamat vizslatnák-bár igaz,ezért nem is szoktam pucéran még az erkélyre sem kiengedni őket.Ne lepődj meg,ha rád szól valaki.
6/16 A kérdező kommentje:
Nem vizslatom, csak rápillantok. Azt hiszem a 2 között óriási különbség van.
2010. aug. 26. 22:48
7/16 anonim válasza:
sőt, viszem a centit, és mérem is... Dehogy szoktam összehasonlítani. Csak várom, hogy mikor vizeli össze az anyuka plédjét.
8/16 anonim válasza:
Rápillantok,és ennyi:)
Normális vagy:)
9/16 anonim válasza:
Én is rápillantok és normális vagyok. Szeretnék biztos lenni abban, hogy minden ok vele és felnőtt korában nem lesz emiatt problémája, mármint a méret miatt. Értitek?
10/16 anonim válasza:
Nem normális dolog meztelen gyerekek nemi szervét nézegetni. Se a puncit se a kukit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!