A te gyermeked is sportot űz a pucér fenékkel való menekülésből öltözésnél, pelenkázásnál? 10 hósak vagyunk. Mit lehet vele tenni h együttműködőbb legyen?
Kb ennyi idős volt amikor visszaszoktunk a pelenkázóra (lehet, hogy 1-2honappal fiatalabb), mert előtte a kanapén is simán tudtam pelusozni.
Nagyjából képtelenség volt leállítani akár egy percre is. aztán 1-2 hónap alatt újra tudomásul vette, hogy néha öltözni/pelenkázni szükséges. persze van amikor most is harc van, de ez a ritkább.
remélhetőleg nálatok is visszaáll majd a rend:)
Hú, igen:-S
11 hónapos
Ma pont kakinál csinálta ezt, nem tudtam mást csinálni, hogy ne legyen olyan semmi, felkaptam, és vittem megmosdatni.
Egyébként azt szoktam, odakészítek tárgyakat (mobiltelefon, távirányító, hasonlók), és azokat adogatom a kezébe, miközben teszem tisztába.
Öltöztetéshez van, hogy ketten kellünk...:-S
"Próbáltam állva öltöztetni,de pelenkázni úgy nem lehet,főleg mert magától nem áll még"=> Ugyanez a helyzet nálunk is.
Az evés meg a másik fele, már ott tartok, hogy le kell fognom, mert rendszeresen kiveri a kanalat a kezemből:-S
19:43
:D Jaj de jót röhögtem
A 15 hónapos már naponta 2 alkalommal biliző de még pelenkás kislányom is ezt csinálja néha. Nem akarja a pelust, de még nem mindig szól, hogy pisi csak a kakinál szól időben mert utálja a pelusba nyomni.
Ma is levettem a pelust erre spuri be az ágyikójába, be a sarokba és onnan vigyorog kifelé. Mondom elkaplak, de csak sikongat meg rugdal :)
Annyival könnyebb helyzetben vagyok, hogy már régóta jár így felállítom és ilyen esetre van bugyipelenkánk azt rárántom, rá a gatyót és már futhat is a dolgára.
Vetkőzésnél öltözésnél hála égnek nincs gond. Szépen leültetem amíg felül öltözünk, majd a nacit cipit állva belebújik vagy épp ki attól függ öltözünk vagy vetkőzünk.
Régebben mindig énekeltem neki a búj búj zöldágat, most már elég, hogy búj búj mondom és már csinálja is.
10 hónapos és detto. Mi már per hete nem is használjuk a pelenkázót, csak ruhatárnak. Általában földön pelusozunk, vagy a nagyágyon. Én is adogatok mindent, telefon, irányító, de a kedvenc e neogranormon kenőcs.
Már próbálunk úgy öltözni, mint a nagyok: felsőt levenni felülről ülve, nadrágot is félig állva felvenni, ez tettszik neki, de mikor már menekül és még a pelus sincs becsatolva.... Vicces. Ma mondjuk így pisilte le az ágyunkat... moshattam.
15 hónapos.Szeret meztelenkedni.
Nekem mióta megtanult kúszni azóta hadakoztam vele,pelus cserénél volt olyan ha apa itthon volt akkor ketten birkóztunk vele.Volt hogy kakis popsival úgy kifordult a kezemből,és már ott se volt.
Most már azért ilyen nem sűrűn fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!