Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek? Soha nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Soha nem volt még rendes kapcsolatom. Mindig alázni, kihasználni szoktam a lányokat.

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta hogy jót tenne nekem ha egyszer fordulna a kocka. Szerinte utána komilyabban tudnám venni a nőket.
2019. febr. 4. 13:21
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Nem is értem mi itt a kérdés? Hisz megválaszoltad magadnak. Persze hogy nem volt, mikor csak alázni, kihasználni tudod őket. Komolyan nem értem egyeseket. Nem, nem hiszem azt, hogy fordított esetben megjönne az eszed. Azzal csak azt érnéd el, hogy lehordanád a nőket mindenfélének, meg csak még jobban rányomná a bélyegét a mostani viselkedésedre, miszerint "hát ha ők is ilyenek, akkor én csak azért is ilyen maradok". Te vagy beérsz magadtól idősebb korodra, vagy örökre ilyen maradsz.
2019. febr. 4. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért ki vagy te Charlie Harper?

Addig csináld, amíg tudod. Utána majd lehorgonyzol (legalábbis, ha nem lesz pénzed luxusprostikra)

2019. febr. 4. 13:34
 3/6 Gyépésmérnök ***** válasza:
73%

Csak szeretnéd őket alázni. Vannak olyan nők, akik nedvesednek is az alázásra.

De te a megszólításukig sem jutottál el, ezért a kérdést tekinthetjük csupán elméletinek is.

2019. febr. 4. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam még olyan nővel aki átveszi az irányítást a kapcsolatban. Mind szolgalelkű volt. Erre gondolok konkrétan.
2019. febr. 4. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Most ide jöttél menőzni?
2019. febr. 4. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én azt tapasztaltam, hogy az ilyem emberek ennek hatására nem megkomolyodnak, hanem csak hisztiznek mint egy durcis kisgyerek és képtelen elfogadni, hogy visszakapják az élettől ugyanazt amit adnak. Ahhoz, hogy komoly kapcsolatod legyen ahhot az is kell, hogy igényed legyen rá, ha te simán megelégszel annyival, hogy ürítőzsáknak használod a nőket akkor úgy is mindegy mi történik ez nem fog változni.
2019. febr. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!