Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha konkrétan gusztustalan a testem, mennyi esélyem lehet arra, hogy tartós kapcsolatom legyen valaha?
Kövér vagyok (160 centihez jelenleg 77 kiló), bár ezen az ügyön dolgozom, szóval ha minden jól megy, egy-másfél év múlva már nem lesz téma. Viszont a melleim már így is meglehetősen lógósak – ezen kívül szétállnak, kicsit sem kerekek, és a bimbóudvarom is nagy –, gondolom, a fogyás ezen már csak rontani tud. Narancsbőröm, striám is van egy pár. A derekam alkatilag nem hangsúlyos. Természetesen hájból a szeméremdombomra is jut (ahol alapjáraton kiáll kicsit a csont…), és úgy hallottam, akkor sem feltétlenül tűnik el, ha a test többi részéről már leolvadt a zsír.
Mi lenne a megoldás? Melltartóban kellene szexelni? Esetleg sötétben mindig?
Nem, nem dramatizálom túl. Az egyetlen kérésem az lenne, hogy igyekezzünk emberi hangnemet megütni, amennyiben valaki úgy érzi, hogy ez neki nem menne, arra kérném, szíveskedjen átgörgetni ezen a kérdésen.
esetleg azt mérlegelheted magadban,hogy attól hogy te így vélekedsz magadról,más számára még lehetsz kívánatos.
a kérdésről az egyik feledhetetlen dugásom ugrott be.
a csaj nem akarta levenni a melltartóját mert szégyellte,nem tudva,hogy nekem bejön a kis cici.
mondjuk nem mondom a szégyenlőssége és az e mögött megbújó megfelelési kényszer sokkal jobban beindított.
szóval nagyon nagy dugás lett a vége.
viszont ezt a sötétben szex témát,meg a pasi ilyen olyan szintű bekorlátozását felejtsd el ha férfit akarsz magad mellé.
"Konkrétan gusztustalan" hát nem!
Tartós kapcsolatod persze, hogy lehet. De kéne egy kicsit több önbizalom.
Miért kéne melltartóban szexelni?
Amit leírtál nem egy topmedell, de nem is totál elképzelhetetlen egy pasi számára!
Igen, lehet esélyed. Ha nem így állsz hozzá. Ezeket a "hibákat" elfogadja egy szerelmes pasi. De a "panaszkodástól" bármelyik elfut!
Szóval csak több önbizalmat!
Miért nem jársz el egy fitnesz terembe?
Nagyságrendekkel jobb nővé válhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!