Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha konkrétan gusztustalan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha konkrétan gusztustalan a testem, mennyi esélyem lehet arra, hogy tartós kapcsolatom legyen valaha?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok (160 centihez jelenleg 77 kiló), bár ezen az ügyön dolgozom, szóval ha minden jól megy, egy-másfél év múlva már nem lesz téma. Viszont a melleim már így is meglehetősen lógósak – ezen kívül szétállnak, kicsit sem kerekek, és a bimbóudvarom is nagy –, gondolom, a fogyás ezen már csak rontani tud. Narancsbőröm, striám is van egy pár. A derekam alkatilag nem hangsúlyos. Természetesen hájból a szeméremdombomra is jut (ahol alapjáraton kiáll kicsit a csont…), és úgy hallottam, akkor sem feltétlenül tűnik el, ha a test többi részéről már leolvadt a zsír.

Mi lenne a megoldás? Melltartóban kellene szexelni? Esetleg sötétben mindig?

Nem, nem dramatizálom túl. Az egyetlen kérésem az lenne, hogy igyekezzünk emberi hangnemet megütni, amennyiben valaki úgy érzi, hogy ez neki nem menne, arra kérném, szíveskedjen átgörgetni ezen a kérdésen.

2018. nov. 26. 01:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonló helyzetben vagyok. 21 éves lány vagyok és szűz. Mostanság felszedtem magamra pár kilót. Emiatt azt érzem, hogy ha a szexre kerülne a sor valakivel, akkor nem mernék levetkőzni előtte. Azt hiszem 56 kg körül vagyok, de elég alacsony vagyok 145 cm vagy 148 cm nem tudom pontosan. De ehhez a magassághoz nem jó az 56 kg. Sajnos az alacsony embereken a kevés kiló is meglátszik. Eleinte csak a pocakom volt nagyobbacska, most már a fenekem is és a combjaim is összedörzsölődnek mikor nyáron rövidnadrágba vagyok. Van, aki azt mondja, hogy jó ez így meg ő örülne neki, ha ilyen alakja lenne, de engem nagyon zavar. Nem mások elvárásai miatt szeretnék lejjebb adni a kilóimból, hanem magam miatt, mert nem érzem jól magam a bőrömben, de nem olyan könnyű ez, mint ahogy sokan hiszik, hogy megcsinálsz pár fekvőtámaszt meg eljársz néha kondiba, eszel pár zöldséget oszt' jólvan. Aki nincs hozzászokva a testmozgáshoz és az egészséges étrendhez na meg a mozgással is hadilábon áll annak ez nagy falat. Ne érts félre, nem vagyok kövér, sosem voltam az, de egyszerűen már elegem van, hogy ha tükörbe nézek akkor elégedetlen vagyok.

2018. nov. 26. 05:59
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Kis csillag

a kövér és a gusztustalan Én vagyok

97_100kozott ingázom súlyban és csak 146cm vagyok

de az ügyön én is dolgozom

24N

2018. nov. 26. 08:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 160 cm és 85 kg voltam mikor úgy voltam vele azért nem kellek annak a pasinak aki nekem tetszik, mert túlsúlyos vagyok. Nem éreztem magam kövérnek, mert egyenletesen oszlott el rajtam a felesleg és amúgy is erős csontozatú vagyok. Fél év alatt életmód változással lefogytam 55kg-ra és akkor úgy döntöttem leszólítom én a pasit, ha már ő nem teszi, bepróbálkoztam, de lett semmi belőle. 2 év múlva viszont összejöttünk, és elmondta, akkor is tetszettem neki, úgy ismert meg és keltettem fel a figyelmét, és akkor csak azért nem volt semmi mert volt kapcsolata, csak nem akarta elmondani. Nem csak az számít, hogy nézel ki.
2018. nov. 26. 09:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató és meglepően normális hangvételű válaszokat. :D Kicsit azért megnyugtatóak. (Én nem pontoztam le senkit.)
2018. nov. 26. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Én 165 centi vagyok, 90 kiló. A melleim lógnak és szétállnak, bagy a bimbóudvarom,, van pocakom is, a szeméremdombom nekem is ilyen. Striám és narancsbőröm is van. Ha fogyni szeretnék, mert jobban érzed magad, tedd azt. Viszint azokon a dolgokon, amiken nem tudsz változtatni, ne aggódj. Az én barátom éppen ezekért a tulajdonságaimért kíván (persze, nem csak, de ezekért is). Én is ugyanennyire aggódtam, mint te, de azóta már nem foglalkoztat (annyira) ez a kérdés, mert látom, hogy kívánnak. 19/L
2018. nov. 26. 12:27
 16/18 LazyJones ***** válasza:
100%
Mindenki nyugodjon le a csicsába. Mindenki undorító és túlsúlyos valakinek. Másnak meg jó úgy, ahogyan van. Ne topmodellek akarjatok lenni, hanem boldogok a saját bőrötökben, onnantól nincs nagy para. Aki szeretni fog, szeretni fog olyannak, aki meg finnyáskodik, az úgysem titeket akar.
2018. nov. 26. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Írj rám ;)
2018. dec. 2. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Na de tényleg :D
2018. dec. 6. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!