Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki hozzám hasonlóan konkrétan szó szerint végigmaszturbálta a huszas éveit? Hogy viselitek lelkileg ezt?
Egyre távolabbinak érzem hogy valaha is lesz barátnőm.
LAssan 28 vagyok, nincs szerelmi életem, nem is volt soha.
Nagyon durva de még kézen fogva se nagyon sétáltam nővel. A normális emberek ezen tizenévesen átesnek.
Nem ismerem a barátnő fogalmat, nem tudom milyen az amikor van valaki aki fúrja a fejét a mellkasodba és csimpaszkodik rád.
Igazából biztos jó lehet.
Sejtem hogy sokuk ki van égve, végülis őket már 14-15 éves koruktól folyamatosan kezelgetik.
A prűdebbeknek csak 18 tól.
Érthető hogy egy évtized után kezdik unni a kolbit meg úgy minden egyebet is amit egy férfi nyújthat nekik.
Egy "kiégett negyvenes" háromgyerekes olyanokat tud, hogy azt te el sem tudod képzelni. Volt szerencsém ilyennel.Tehát nem késő, hajrá!
Ja és semmit nem erőltetni, mert akkor görcsössé válsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!